tmave.. ci uz hnede, alebo cierne...a melir sa mi velmi nepaci.. blond velmi nie, aj ked uz sa nasiel aj blond chalan ktory sa mi velmi pacil... no myslim aj tak, ze na farbe vlasov az tak nezalezi aspon u mna nie, tu je potrebna charizma
co sa tyka bab(viem ze sa pytate na opacne pohlavie ) tak cierna, alebo modra alebo taka krvavo cervena. alebo viem! fialova! pacia sa mi baby s fialovymi vlasmi. ale aj brunety
no a chalani, hm okrem rysaveho alebo blondaveho obocia zvladnem vsetko ale paradoxne ti ciernovlasi su cudne umeli podla mna
Paci sa mi ruzovo - hneda s odtienom oranzoveho snehu, aaah... (*no
Boze ako keby nebolo jedno, ake ma kto vlasy, usi, nos... Nechcem povedat, ze vyzor je celkom nepodstatny, ale to, keby som preferovala NAPR. cierne vlasy neznamena, ze sa mi nemoze pacit i niekto, komu sa vyslovene hodia blondave...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
no a chalani, hm okrem rysaveho alebo blondaveho obocia zvladnem vsetko ale paradoxne ti ciernovlasi su cudne umeli podla mna
[/IMG]
Boze ako keby nebolo jedno, ake ma kto vlasy, usi, nos... Nechcem povedat, ze vyzor je celkom nepodstatny, ale to, keby som preferovala NAPR. cierne vlasy neznamena, ze sa mi nemoze pacit i niekto, komu sa vyslovene hodia blondave...