@bmxlares Samozrejme, ak priaznivci určitého štýlu nezahlasujú do nejakej ankety na nejakom internetovom portáli, tak automaticky vymiera! Čudoval by som sa, keby ešte niekto vôbec ten štýl počúval alebo produkoval takú hudbu. A ak aj hej, keď uvidia túto anketu, všetci sa na to definitívne vykašlú.
veela vela toho ale hlavne hip-hop...potom drumbac reagge ska techno progressive alternativa ale aj vsetko ine co sa mi zapaci..nemam vyhradeny styl..ale samozrejme ze su aj veci ktore sa mi nepacia vobec...taky metal abo punk to nemusim ale nic proti tym co to pocuvaju....peace ..
Punk (Anarcho, Street, Oi, Celtic, Hardcore, Crust...), ska a reggae v tesnom závese, potom dáky politický/sociálnokritický hip-hop a ešte rapcore a nu-metal. Škatulky ma neba
čo tak HiNDER,Before Their Eyes,The Veer Union,Anberlin,Lostprophets,Philmont,Rev Theory,Three Days Grace,Shinedown,Daughtry,Pillar,Boys Like Girls,The All American Rejects...a proste celý PoP-RoCk...alebo SKA a dnb...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
krista v 10tich by si mal mať Y v čerstvej pamäti
pohrebné piesne ako toto predsa
(túto skladbu mám vážne rada)
hudba svoja prevazne rock metal punk a vsetko dokopy a vsetko svoje
@goth111 hej preto som dal rock
rock"n roll peace and love ;p
Štýl? - Ten svoj..
Takáto anketa tu fakt už dlho nebola
styl ..... ten moj je najlepsiiiii
btw metal je odvodenina rocku, ska je odvodenina reggea atd....avsetko je odvodenina klasiky
D "n B
Drum and Bass
HiNDER