dejepis a literatúra ..
.a výtvarnú som na základke neznášala lebo vždy keď som spravila nejaké umelecké dielo tak tá píp učiteľka prišla , vzala štetec a celé mi to dočarbala so slovami ,, Nooo dobré ..ešte toto ....toto tuu...taktoo.. hejj ..áno..toto ..no " >
Ten učiteľ čo ma učil matematiku ma učil aj fyziku a ozaj to bol nenormálny sympaťák a flegmatik. A bola s ním neuveriteľná sranda. Za jednu hodinu vedel dať jednému človeku aj niekoľko 5 s tým, že nikdy sa nezamračil. Nádherné spomienky. Hlavne keď celá trieda dostala behom jedného vyučovania vyše 100 kúskov DD
na zš som kvôli pičným učiteľkám neznášala toho dosť,a j keď ma dané učivá bavili.... ale čo som vyslovene mala rada bol zemepis a výtvarná
na strednej asi angličtina lebo to bola moja hodina na jedenie, bavenie sa s @ladyofcarnage alebo spanie
a ešte som mala rada v prváku to bolo jak sa to volalo? čosi etiketa a spoločenske spravanie alebot ak nejak :
@elemia Ja som si myslela že najmenej ľudí budú hlasovať za Matematiku !!! a preto som ju ta aj dala , myslela som si že budete hlasovať za telesnú a tak , ale je to naopak , viacerí máte radi také hodiny kde nemusíte vykonávať žiadnu činnosť , kde len píšete a odpovedáte
@christineangela ale nooo určite naposledy sme sa učili o svaloch a tak ... a prečo dýchaciu sústavu ...? jáááj asi viem neviem ako to hovoríte ale niečo zo zapchatím dýchacích ciest či čo ...!!!
Anglina jednoznačne často som bol s najobľúbenejšou učiteľkou cez víkendy na kofolu, keď som ju stretol v meste v škole bola táká všeliaká, ale v súkromí celkom zaujímavá slečna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
alebo potom aj angličtina bola fajn alebo telesná
.a výtvarnú som na základke neznášala lebo vždy keď som spravila nejaké umelecké dielo tak tá píp učiteľka prišla , vzala štetec a celé mi to dočarbala so slovami ,, Nooo dobré ..ešte toto ....toto tuu...taktoo.. hejj ..áno..toto ..no " >
taaak ale tusim tam starsi ludia hlasovali zase
na strednej asi angličtina lebo to bola moja hodina na jedenie, bavenie sa s @ladyofcarnage alebo spanie
a ešte som mala rada v prváku to bolo jak sa to volalo? čosi etiketa a spoločenske spravanie alebot ak nejak :
a je nás najviac.
e?
(šak matiku furt všetci neznášali.)