ježíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííš..nemas co robit budka? traper raper eeeeeeeeeeeehheheheehehheeh (to si nevsimajte
@katusqa81 suúhlasím..pre boha veď každý ma meno .. fajn sem tam niečo padne ale spolu sa tomu zasmejeme.. inak..no keby som šla po meste a zakričí na mňa že "moje babatko"... ak mu tresnem.. ..
ze babatko :d keby mjmu takmer dvojmetrovemu manzelovi poviem babatako by to bolo viac ako vtipne a su tam hrozne prezyvky... kocurik a zlatko by sa dali,aj ked ich nepouzivam.. ja pouzivam micik,lentilocka a tigrik a este take ake ma v danom momente napadne
neznašam ked si teenageri hovoria: ZLATKO, CUKRÍČEK... a podobne to treba po anglicky Darling , Honey (pretoze to hned poukazuje aj na cinnost ktoru chcete so svojim chalanom robit: honey) co vas napadne ked pocujete ze Honey ?
nenávidím, keď dievča chlapca vola tými sladkými zdrobneninami... si neviem predstaviť,že by som svojmu chlapcovi povedala cukríček, medvedičok, macinko, kocúriče,... to by som nepovedala keď tak sladko volá chlapec dievča, tak to sa dá...
Všetky kde je vela "č" a "š" a všetky zdrobneniny zdrobneniin Mne babe by to bolo proti srsti keby ma tak niekto volal nieto este keby som bola chalan.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
su vseljake nechutne nazvy
za neitkore vyrazy, keby mi tak niekto skusil co len povedat tak skonci minimalne vykastrovaný
pusinka?
a kocurik sa mi nahodou paci!!