Niesom pevne rozhodnutá na akú školu chcem ísť. No vlastne poviem to takto - chcela som ísť na gympel ale obávam sa , že ma nepríjmu kedže mávam na vysvedčeniach väčšinou dvojky ale aj jednotky pár. Rozvod rodicov atd... prispeli k trošičku horším výsledk
zalezi na ake gymnazium sa hlasis (aj v akom meste), ale myslim, ze teraz sa ich na gymnazia hlasi ovela menej, nez pred niekolkymi rokmi, takze podla mna by ta mali prijat
Myslím, že ťa určite prijmú. Alebo budeš robiť prijímačky, ale to nie je také isté. V triede mám aj samých dvojkárov, ktorí sa dostali bez prijímačiek.
Tie časy,keď na gymnázia príjmali len čistých jednotkárov sú preč Tak ti poviem celkovo na Slovensku klesla úroveň gymnázií čiže si myslím,že by ťa prijať mohli Aj keď záleží do toho v akom meste a podobne ... pozri si kritéria a uvidíš.Len musíš počítať s tým,že tam bude treba aj makať.držím palce
tazko povedat , mozes ist na gymnazium a hovno z toho , absolvent priemyslovky sa tam dobre naucil robit v graf programe a teraz zaraba 90 000 Sk priblizne ....
Ked nechces byt doktorka , matematicka , fyzicka tak na gymnazium sa vyser
S jednotkami a dvojkami ťa určite vezmú, práveže budeš jedna z najlepších uchádzačov A ak ešte nevieš, čo chceš robiť a zároveň chceš ísť na výšku, tak gymnázium bude pre teba asi najlepšie.
Tá moja Bilingválne gymko Bež na gympel, bože aj ja som mala 2 a ešte aj príjimačky zlé a dostala som sa tam, nie je to zase až také ťažké ako všetci hovoria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ked nechces byt doktorka , matematicka , fyzicka tak na gymnazium sa vyser