Aká je práca modelingu? Máte s nou niektorá skúsenosti?
Jedna žena mi ponúkla aby som prišla na casting do jednej agentúry, dala mi jej číslo a povedala, že by bola veľmi rada keby som sa ozvala. Povedala mi,že mám super výšku a zaujímavú tvár a to ona hľadá. Musela by som však schudnúť 5-10kg, .. Mám jej vraj
kamaratka tiez mala ist na nejaky casting ... ale nakoniec to skoncilo tak , ze sa mala fotit hola v trave ... ale to bolo cez inetrnet vybavovane .. ale urcite si davaj pozor ...
Treba si davat pozor, ja som tiez dostal ponuku, v utorok som mal ist na osobny pohovor a hned podpisat zmluvu. Tato oblast je velmi riskantna, musis si na vsetko 2krat tak davat pozor, citat kazdy detail zmluvy, lebo sa lahko zaviazes svojim podpisom k niecomu, co ti bude proti srsti. Ja som to zrusil, kedze zo seba nemienim robit saska pred inymi ludmi. Ale nadruhej strane, zarobky slubuje relativne dobre, lenze aj oni sa na tebe dobre nabalia
ja som uz tiez dostala pozvanku, ale nesla som tam. doslo mi, ze nechcem byt len nejaky nesvojpravny vesiak, ktory robi to, co mu povedia. podla mna len malo agentur stoji za to.
Na tvojom mieste by som nesla. Kazda modelka je coura . A ver mi ze byt modelka neni ziadna sranda. Minule som na MTV pozerala jak si vyberali modelky do niakeho casopisu. A tych dievcat mi bolo dost luto. Ako je to tvoja vec ak chces tak chod. Ale zivot modelky je naprd. Aspon to si myslim.
A kamoske sa to uz stalo. A hrozne chcela ist a potom co citala clanok. Hned si to rozmyslela a nechala to radsej tak.
Okrem toho, čo tu už bolo veľakrát povedané, je pravda aj @8 , ty budeš mať pravdepodobne u nich len niečo, ako založený profil, vďaka ktorému si ťa fotograf môže vybrať, netreba to brať príliš dramaticky. K @9 by som povedala, že používať ako referenciu MTV, kde vyberajú samých chudákov, aby sa bolo na čo kukať, je ako používať ako referenciu Martinku z Turca. A nie je modeling, ako modeling, sú rôzne "ligy".
Ale už je na tebe, či chceš schudnúť 5-10 kíl a podobne.
Myslím si, že len jednej z milióna sa fakt zadarí a bude slávna a mať dobrý život. Ale či to stojí za tie stresy a ničenie si zdravia, to je iná otázka
nie....modeling je pičovina... je to skurvene naročne..predsrav si že len na začiatočnych foteniach budeš musieť traviť cely deň v atelieri s možno nie najmilším fotografom..takych 10hod... ptm ťa pošlú na 2 mesiace alebo viac do japonska alebo nevim kam a v škole budeš musieť mť nejaky špecialny plan... budeš mať síce prachy ale psychiku v piči... jeb na to fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pozri si referencie na tú agentúru, a ak nie je dáka úplne neznáma, tak kľudne choď
A kamoske sa to uz stalo. A hrozne chcela ist a potom co citala clanok. Hned si to rozmyslela a nechala to radsej tak.
Okrem toho, čo tu už bolo veľakrát povedané, je pravda aj @8 , ty budeš mať pravdepodobne u nich len niečo, ako založený profil, vďaka ktorému si ťa fotograf môže vybrať, netreba to brať príliš dramaticky. K @9 by som povedala, že používať ako referenciu MTV, kde vyberajú samých chudákov, aby sa bolo na čo kukať, je ako používať ako referenciu Martinku z Turca. A nie je modeling, ako modeling, sú rôzne "ligy".
Ale už je na tebe, či chceš schudnúť 5-10 kíl a podobne.
pošli ich do pekiel, odkiaľ prišli!!!!!
filip