čo je to za orientaciu akože emo, kamoška si vyplnala profila az teraz som si vsimla ze tam je emo , co je to za orientaciu, mozno to tu uz bolo neviem ale fakt ma to zaujima
Mayo hm recesia ja neviem mozno ale nieje to skor divny druch recesie dat si ako orientaciu EMO nevem mozno som stary ale co je to za orientacia tak si tam dame vsetci to co uznavame poocuvame alebo sa tym riadime?No mozno mas pravdu v dacom ale zda sa mi to trosku detinsky druch recesie.
tiez by som povedala ze je to recesia hlavne ze sa tu dakde pise ze si nikto nema robit srandu zo ziadneho stylu a odsudzovat ho a oni to prave robia ale mne to nevadi...nie som emo
Hm mayo no radsej sa nestavuj ze neviem lebo viem ale nevedl som jedno ze na oznacenie prosexuality sa pouzivaj aj vyraz emo.Diky zase som o daco mudrejsi ako sa vravi ucime sa cely zivot.
Šak z rečí o eme..,bo fakty o eme sa nejak vytratili ,..by malo byť emo bi...ale keď si tak vezmem, nikto nevie úplne, čo to emo v skutočnosti vlastne obnáša..
ako orientacia sa mi zda ze je to trochu dost cudne... no co uz.. ked uz to EMO potrebuju mat strcene vsade tak nech si maju aj taku orientaciu... nic proti.... ALE ORIENTACIA ???
Mne sa snivalo ze som vyvrazdil polku nasej dediny pomocou klavesnice od pocitaca zatial co z oblohy padali kengury, zo zeme rastli ruky a namiesto vody sa kotulali kamienky sopecneho povodu a ja som mal na hlave dzemovu palacinku....to vsetko pocas prvej svetovej vojny a nakoniec ma zabila letiaca ponorka s kapitanom Nemom na palube.....dostal som sa do pekla, ale tam mi George Clooney povedal, ze maju plno tak som sa dostal do neba a moja zabijanie pokracovalo....uz pri brane, mueheheheheeee
EMO EMO EMO Neviem čo to je nikde o tom račej nič nevyhladavam pretože ma tyto Pankarti nezaujmaju Asi si davaju do ... s tymi ofinami a nas.at aj na Tokio Hotel tam už je vidno prvky choroby a orientacie nejaka homosexualana bisexualita porucha osobnosti s prvkami žiletky a ruk a noh a tela Dobru Chut Chuck Norisa na nich
emo nemoze byt orientacia.. vyjadrenie zivotneho stylu atd ano ale nie orientacia.. este prosexual beriem ale nie emo. debilita. tiez nemame orientaciu Rock. kks... pitchoviny
EMO forever!!! Picovinu trepem... ludia tak ako boly Boomy inyhc styleov tak je tu aj EMO boom a trinasťročné decká su z toho v pici ze sa medzi sebou setci mozu olizovat bez toho aby na nich nekto ukazoval...
Bol tu napr Hip-hop Boom, kazde decko malo zadok na kolenach a terza o nich pocut viacmenej neni, uz to neni az tak cool jak EMO...
to je to ze mas zivot nadobro vpici. ..pes ta neostekne..akurat osti. ...neco podobne jak nepohlavie.. ..pohlavie ktore ti je nanic pre tvoju Emocionalnu a Mentalnu Obmedzenost. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Napriklad, stavim sa, ze nevies co je prosexualita, ale ako su orientovani emo, tak to vies. Nieje lepsie EMO ako prosexual?
A ked je uz niekto to EMO, nech si to tam da.
Šak z rečí o eme..,bo fakty o eme sa nejak vytratili ,..by malo byť emo bi...ale keď si tak vezmem, nikto nevie úplne, čo to emo v skutočnosti vlastne obnáša..
Ale emo a orient.?? Pochybujem..
Bol tu napr Hip-hop Boom, kazde decko malo zadok na kolenach a terza o nich pocut viacmenej neni, uz to neni az tak cool jak EMO...