ja tiež zháňam jednu pesničku z reklamy.. čo chodila (možno ešte aj chodí) na nejakej českej stanici a bola to reklama na lacoste... a viem že tá pesnička bola aj v GTA, sa dala pustiť v aute (rádio) keď jazdíš..
@unspoken Veru nie, omnoho pomalšia je tá pesnička a nespieva sa tam pa ra pááá ale iba "ááááá" Ale díky za snahu ja už normálne ani neviem, či to bola alebo nebola banka, stále mi to chodí po rozume a neviem si spomenúť, na čo to bola reklama.
Ale viem, že v nej boli nejaké pekné estetické scenérie!!
@sasi2680 Toto sa už aj celkom podobá, ale nie je to ono
@tikalok Neviem, zaregistrovala som ju prvý raz niekoľko mesiacov dozadu? Nemyslím, že je oveľa staršia, ale vieš, ako je to u mňa s telkou. A možno chodí ešte doteraz.
@matus123 Ja som hlavne tú hudbu predtým nezháňala, preto ani neviem, aká reklama to bola. Totižto som netušila, že je nahraný celý song a nie len tých pár sekúnd pre potreby reklamy, bola som včera úplne mimo, keď som to počula v rádiu
sorry zlatko že sa pýtam, ale ty čo riešiš? kokos, ti chýbam v nitre, čo? ja, ako skutočný znalec by som to hneď spoznala ...ale po tvojom opise.... to sa nedá
podla mna to bude nieco od save the cookie. ale z aaaaaaaaaa to nedokaze asi nikto definovat. este mi napada yael naim-new soul, ale to by asi bolo uz velmo proste
@antifunebracka Ja som skôr dúfala, že to niekto definuje z popisu tej reklamy, ale je mi jasné, že to chcem asi veľa Ale tak skúsila som, išlo skôr o to, či náhodou sa niekto nenájde, tu niekedy ľudia nájdu aj neuveriteľné veci A Yael Naim to fakt nie je
@davdavdav V piatok medzi 13:30-14:00. Radšej som dala väčší rozsah, aby to tam naisto zapadlo, keď už tak.
@sasi2680 Si strašne zlatá, ako sa snažíš, ale to vôbec nebola skladba takéhoto typu Žiadna taká popová rýchla, vyslovene pomalšia skladba skôr takého... toho menej populárneho žánru alebo ako to vysvetliť, hlavne to ani náhodou nebolo také rýchle
@acvd43xa7w Neviem o tom, že by Rádio Max malo playlist bohužiaľ
@sasi2680 Čo ja viem... mne ani nie Ale tak možno na ten popis aj hej...
@acvd43xa7w Ďakujem, o tejto stránke som nevedela, dobrá sranda. Musím ale pozrieť aj všetky ostatné rádiá, pretože som naisto prišla na to, že Rádio Max nutne hrať NEMOHLO (viem o tom, že v Mlynoch hráva vždy Rádio Max, ale ten deň museli mať zapnuté niečo iné... budem sa modliť, aby to bolo NEJAKÉ rádio...)
@acvd43xa7w ak to nájdem, tak určite, pokiaľ si po ne prídeš do NR Vlastne aj ak to nenájdem, lebo však... čo už narobím
Mimochodom, viete mi povedať, prečo nitrianske rádio Max nemá nikde playlist (nie, ani na tej stránke, čo dávala hore kolegyňa ) a tak neviem zistiť, či tam náhodou nehrali práve oni?
@sasi2680 Dám, neboj, tiež by som bola rada, kebyže na to prídem A tak tých skladieb je neskutočné množstvo, ja som sa naozaj pridržiavala tej reklamy, ale dokým mi neblikne, na ČO to bola reklama, tak som očividne nahratá.
@kokinka Jeeeej, Cocorosie!! Ale nie, nie je to ona
@sasi2680 Inak, pri tejto som si na začiatku myslela, či to nie je ona, ale nie je.
Báj d vej!!
Keď si pustíte úplný začiatok tej pesničky, tú úplne prvú časť, tak ten elektronický zvuk, ten klavír či jak nadávať tomu, čo tam na začiatku trochu hrá, to je zhruba trochu podobná vokalíza, ako znela v hentej pesničke!!! Neviem to k ničomu inému prirovnať. Ono to ani zďaleka nie je rovnaké, ale ak by niekomu trochu pomohla tá melódia Ale iba asi prvých 5 tónov!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
je z reklamy na gel na svlasy
ale to ti asi nepomôže
@vsetkynickyobsadenedoboha Díky, celkom dobrá
tretie video?
Ale viem, že v nej boli nejaké pekné estetické scenérie!!
@tikalok Neviem, zaregistrovala som ju prvý raz niekoľko mesiacov dozadu? Nemyslím, že je oveľa staršia, ale vieš, ako je to u mňa s telkou. A možno chodí ešte doteraz.
» www.mojevideo.sk/video/e0a3/slov...
@purenarcissism To som počula po tom, ako som od vás odišla z Angels. A bohvie, či by si to spoznala
toto?
» videoalbumy.azet.sk/ford-focus-rekl...
neni to toto sakris ale vazne toto sedi mylsim.. asi od polky videa..
Máš problém? Kúp si Zlaté stránky.
@antifunebracka Ja som skôr dúfala, že to niekto definuje z popisu tej reklamy, ale je mi jasné, že to chcem asi veľa Ale tak skúsila som, išlo skôr o to, či náhodou sa niekto nenájde, tu niekedy ľudia nájdu aj neuveriteľné veci A Yael Naim to fakt nie je
@sasi2680 Si strašne zlatá, ako sa snažíš, ale to vôbec nebola skladba takéhoto typu Žiadna taká popová rýchla, vyslovene pomalšia skladba skôr takého... toho menej populárneho žánru alebo ako to vysvetliť, hlavne to ani náhodou nebolo také rýchle
@acvd43xa7w Neviem o tom, že by Rádio Max malo playlist bohužiaľ
@acvd43xa7w Ďakujem, o tejto stránke som nevedela, dobrá sranda. Musím ale pozrieť aj všetky ostatné rádiá, pretože som naisto prišla na to, že Rádio Max nutne hrať NEMOHLO (viem o tom, že v Mlynoch hráva vždy Rádio Max, ale ten deň museli mať zapnuté niečo iné... budem sa modliť, aby to bolo NEJAKÉ rádio...)
Mimochodom, viete mi povedať, prečo nitrianske rádio Max nemá nikde playlist (nie, ani na tej stránke, čo dávala hore kolegyňa ) a tak neviem zistiť, či tam náhodou nehrali práve oni?
@sasi2680 Inak, pri tejto som si na začiatku myslela, či to nie je ona, ale nie je.
Báj d vej!!
Keď si pustíte úplný začiatok tej pesničky, tú úplne prvú časť, tak ten elektronický zvuk, ten klavír či jak nadávať tomu, čo tam na začiatku trochu hrá, to je zhruba trochu podobná vokalíza, ako znela v hentej pesničke!!! Neviem to k ničomu inému prirovnať. Ono to ani zďaleka nie je rovnaké, ale ak by niekomu trochu pomohla tá melódia Ale iba asi prvých 5 tónov!!