CHe, kazdu chvilu nieco ine.. Momentalne chcem napr. napisat knihu, vydat ju a zozat s nou uspech. Kedysi som chcela byt dokonala.. To je fuk, napokon; jedna horsia od druhej.
@luciaajnejak éčíslo nie, ak si všimneš, zakaždým to sformulujem nejako inak Ale tu ide hlavne o tom, že keď na notebooku nemám numerickú klávesnicu, tak je o nervy písať milión čísel
Odkedy sa tu rozmohli patetické drísty o zmysle života (ešte k tomu s nevyhovujúcimi možnosťami), upravil sa mi krvný tlak z dlhodobo nízkeho na pravidelne zvýšený.
Nájsť lásku, stratiť ju, strašne tragicky a pôsobivo umrieť (žeby jed + fialky v dekolte? takto to dopadne, ked sa príliš necháte inšpirovať vašimi literárnymi modlami.)
a ešte predtým napísať nejaké super prevratné dielo, ktorým sa navždy votriem do literárnych pamätí.
Alebo proste nájsť lásku a umrieť celkom nepôsobivo na lúke držiac sa za ruky. Nie, to JE pôsobivé. neviem, čo za jeblinu som, že si tak zakladám na peknej smrti. ale asi je normálne báť sa povedzme prehryzenia potkanmi? odkedy som videla 1984.
Ale preco by sme ostavali pri peniazoch ved zijeme v 21. storoci ludstvo uz vynaliezlo aj modu, imidz , sexualnu revoluciu s dvojakym metrom
on- kanec
ona- kurva
rovnako pritazliva moze byt na ludoch aj ich pomoc, sebaobeta...... ved ta sa da tiez poriadne vyuzit ked sa chce
moc, kontakty - tiez veci, pre ktore sa clovek lahko stane ""milovanym""
kto chce byt oblubeny, nemal by si brat hypoteku na dom aby zaistil rodinu....
ovela lepsou investiciou je bazen na zahrade...... budete milovani cele leto
Podla mojho skromneho nazoru byt oblubeny je prezitok, a ja to ku stastiu fakt nepotrebujem. Staci mi ak sa mam s kym porozpravat, komu sa zdoverit, mozno sa zalubit a pracu, ktora bude stacit na slusne zivobytie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
podarí sa ti toxD...ale začo?mier, litika, chemia:d?
správňak
vieš, aby si získala nobelovku, musíš sa naučiť moje čislo
nie si v nebi:d
ty ma teraz tak budeš volať, že?(lucianeviemakéčíslo):d
no, túto možnosť som zabudla...
tak si si mala kúpiť notebook s numerickou, aj môj je taká:d ...alebo tlačiť shift
máš novú fotku:d
@foxhound
plne súhlasím, ale čo vylúpiť, keď u nás nič nie je?!
a nie som sprostá, že neviem, že šift, ale to sa potom píše ako u deblov
ja by som sa asi mala premenovať...len by to bolo zbyťočné, lebo ty si ma naschvál aj tak skomolila:d
aha...je dobré si veriť...a veriť všeobecne
ja len tak sucho konštatujem...a si aj ostrihaný:d...asi
a ešte predtým napísať nejaké super prevratné dielo, ktorým sa navždy votriem do literárnych pamätí.
prečo to ľutuješ?
to si chcel byť ako prihriaty šmajda?
no, podľa mňa by sa nič nestalo, keby že im zmizne pár melónov(na novú menu:d)...
A také vzdelanie si ako cieľ ani neviem predstaviť, dosť samoúčelné ...
A ako cieľ asi jednoducho byť šťastný, možno k tomu netreba žiadny konkrétny z relatívnych pojmov popísaných vyššie ...
Ale my zijeme pre tych 2 kamosov nie pre tych 100 kokotov
A to zas nie je take tazke rozoznat, kto si ta vazi a kto sa ti len pcha do riti...
Povedabe slovami klasika - Neverim, ze si ma mozes oblubit za 20 minut.
on- kanec
ona- kurva
rovnako pritazliva moze byt na ludoch aj ich pomoc, sebaobeta...... ved ta sa da tiez poriadne vyuzit ked sa chce
moc, kontakty - tiez veci, pre ktore sa clovek lahko stane ""milovanym""
kto chce byt oblubeny, nemal by si brat hypoteku na dom aby zaistil rodinu....
ovela lepsou investiciou je bazen na zahrade...... budete milovani cele leto
Podla mojho skromneho nazoru byt oblubeny je prezitok, a ja to ku stastiu fakt nepotrebujem. Staci mi ak sa mam s kym porozpravat, komu sa zdoverit, mozno sa zalubit a pracu, ktora bude stacit na slusne zivobytie.
Co viac od zivota chciet ?