Lacný 40 centový energic nápoj z Lidla, kedysi som si kupovala len jednu konzervu a zobudilo ma to na celú noc a teraz kupujem päť a o siedmej zaspím ako podťatá Takže asi áno, som závislá na energic nápojoch
hudba,hudba,hudba,hudba hudba, a este raz hudba..ak nemoze byt hudba z pc, thak z mp3,,a ak nie tak aj z mobilu..mam tam sice len zo 200 pesniciek..ale nme to staci..a ak ani nie mobil..tak si spievam DDDDDDDD
gitara... a to teraz vravim važne, učitelky ma džubu že sa nechavam pohltiť gitarou, a všade je nakreslena v zožitoch, pisomkach, na lavici...hral by som vkuse...
Posilka Síce tam chodím len 4x do týždňa, ale chýba mi, keď tam nie som dlhšie (choroba, alebo nemôžem ísť pre iné veci)... A ešte maté Nejako som si na neho zvykol a každý deň minimálne liter pijem
aa dakedy som aj ja musela mať každý deň sladké,ale snažím sa abstinovať a myslím,že sa mi to docela darí ..ale zato hudbu potrebujem každý deň a smiech
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a inak mám strašne rada ČAJ.. kazde rano musim zacat čajom, inak to nieje ono
čiže hudba nie je droga v pravom slova zmysle. dokonca pochybujem, že je tu možné hovoriť o nejakej somaticky-symptomatickej závislosti.
a ešte dávka tabaku je v poslednej dobe pre mňa veľmi dôležitá. a keď nie je vhodná chvíľka na tabak, žujeme, žujeme orbitky.
a moja závislosť je internet...
A čiastočne pivo, ale bez toho dák vydržím
aa dakedy som aj ja musela mať každý deň sladké,ale snažím sa abstinovať a myslím,že sa mi to docela darí ..ale zato hudbu potrebujem každý deň a smiech
ked neni granko tak idem na ranajky vedla babke ta ma vzdy setko
Mamča by bola s Tebou isto spokojná...