Často tu sú diskusie o obľúbených krajinách, ale ktorá je pre Vás taká, kde by ste v živote nechceli ísť? Ja osobne nemusím celý blízky východ a ich kultúru, takže by to bolo dlhé menovanie
No, neláka ma to do krajín, čo sú v neustálom vojenskom ohrození a do usa... a do krajín, kde je príliš teplo (hoci mi je jasné, že aj v tých krajinách by sa isto našlo dačo zaujímavé
určite sú to najmä tie arbské krajiny, kde 10-ročné dievča polejú kyselinou, lebo ,,poškrvnila,, česť rodiny po tom, čo ju dajaký magor (tomu to prešlo) znásilnil!
Odhliadnuc od prijebanych systemov a prijebanych ludi (a extremneho pocasia) neexistuju krajina kde by som nechcel ist. Vzdy ma fascinovala cudzina a keby je to mozne obehal by som si cely svet (az na vyssie spominane vynimky)
Prekvapuje ma, že tu viacerí odpisujete USA. Ak je to kvôli blbým ľuďom, tak takí sú všade... Ale inak si myslím, že USA má čím zaujať. Mestá, ako New York, dýchajúce vlastnou atmosférou... A potom krásna príroda. Aljaška. Púšte. Atď...
Ja mám napr. miernu averziu voči dovolenkám pri mori v Chorvátsku. Ale nemôžem povedať, že ma kvôli tomu Chorvátsko neláka. Láka - kvôli antickým a stredovekým pamiatkam. Takže ide o to, či si v danej "najneobľúbenejšej" krajine vieme niečo nájsť.
@leiasolo ja som napisal USA ako prvy, pritom som nemyslel v prvom rade na ludi ci ich na mentalitu. Myslel som na ich vladu, ktora sice skryto ale pripomina diktaturu a vykonava nie velmi pekne praktiky.
Nemecko Maďarsko Poľsko Irak Irán Čína a potom ešte asi Egypt...to sú miesta, kde by som nedokázala žiť.... keď počujem Nemecký, Maďarský a Poľský jazyk, chce sa mi vraždiť...úplne totálne ich neznášam... viem, že nemôžu za to aký majú jazyk ale vážne ja tak strašne nenávidím Nemcov Maďarov a Poliakov, že by som tam nedokázala žiť....v Iraku a v Iráne by prežil asi málo kto a v Saudskej Arábii v Číne je veľa ľudí a majú veľa potkanov a v Egypte je strašné teplo a bordel....a piesok takže tak
inak aká sranda, každý tu píše obľúbenú krajinu a potom sa zbadá, že je tam napísané NEobľúbená krajina ... a že čítame s porozumením... niektorý z vás museli pekne dosrať monitor-celoplošné testovanie deviatakov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
aj Irak ako napísal @kevin a taketo nechutné krajiny
alebo Uzbekistan
inak nemám výhrady
rusko
potom ma vôbec neláka USA
potom rumunsko, irak a take podobne.. no take
Ale nechcela by som ísť do KĽDR.
ak sa jedná o prírodu tak najneobľúbenejšiu určite nemám
ak sa jedná o ľudí a mentalitu tak jednoznačne USA
ak o politické konflikty a podobné veci tak Irak a KĽDR
Ja mám napr. miernu averziu voči dovolenkám pri mori v Chorvátsku. Ale nemôžem povedať, že ma kvôli tomu Chorvátsko neláka. Láka - kvôli antickým a stredovekým pamiatkam. Takže ide o to, či si v danej "najneobľúbenejšej" krajine vieme niečo nájsť.