čierna s čiernou, šedou, vojenskyzelenou, odtieňmi bielej a krémovej
tmavomodrá s bielou, červenou, oranžovou, horčicovožltou
vojenskyzelená s čiernou, bielou a krémovými odtieňmi, pudrovo ružovou a fajn vie vyzerať i so škoricovou alebo bledomodrou
a isto ešte dačo, nechce sa mi rozmýšľať
mne sa v lete páčia skôr svetlejšie farby tyrkisová. biela, ružová a tak a celkovo sa mi páčia svetlejšie farby všade, okrem kabátov, riflí a poväčšine topánok
Najradsej mam, ked nikto nekritizuje (napr ze je to ako na pohrebe) a ked to neni zlte a ak ma to opticky nerozsiruje a nikto nehundre, ze biela sa spini a nikto nema negativne pripomienky, ako to vyzera, ze je moc tamto a mne by sa hodilo nieco ine. Nenavidim vyber oblecenia, lebo je to stresujuce a aj tak viem, ze sa najde niekto kto ma potom za to pokarha
@hovado ja vieeem... a ako nechcem sa dalej nejako hádať alebo čo, ale ešte si musím posledný krát trošku ripnúť (ako vopred sorry) ale prečo si ma mýliš so zrkadlom? @36 ... vsak ked ta ohovarajú neber si to tak strasne k srdcu asi len závdia, alebo sa nevedia zmieriť s tým, že más nieco krajsie a lepsie ako oni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
tmavomodrá s bielou, červenou, oranžovou, horčicovožltou
vojenskyzelená s čiernou, bielou a krémovými odtieňmi, pudrovo ružovou a fajn vie vyzerať i so škoricovou alebo bledomodrou
a isto ešte dačo, nechce sa mi rozmýšľať
@Alex458 ani ja moc nemusím hnedú, ale záleží asi skôr od konkrétneho odtieňa
Alebo cierna+biela+vyrazna tmavsia zelena
Ale mam rada aj vcelickovu zlto-ciernu kombinaciu ked to na niekom vidim, ale sama nic zlte nevlastnim
sivá+tmavomodrá
Ale inak cierna s bielou/sedou/modrou/oranzovou
Uz ani idioti nie su to, co byvali...
Ale najviac nosim cierno-tmavomodre a v lete skoro vylucne cierno-biele kombinacie.
@36 ... vsak ked ta ohovarajú neber si to tak strasne k srdcu asi len závdia, alebo sa nevedia zmieriť s tým, že más nieco krajsie a lepsie ako oni