FM Belfast - Synthia, Paramore - Brick by Boring Brick, Florence - Cosmic Love, the Pretty Reckless - Miss Nothing, the Ting Tings - That´s not my Name
@luwele Ked mas najoblubenejsiu pesnicku, podla mna sa nemysli len momentalne najoblubenejsiu, ale celkovo, ako vravis.. November rain je moja hymna, oslavna piesen aj zalospev v jednom Srdcovka proste
@monsterkill jasne , takto moze uvazovat len 12 rocne sproste decko .... nieco ti poviem , a ty hned reagujes nadavkou ..... ale poznam aj take individua , cize niesi sam ... no , ale , ked si prave citas tento prispevok , tak si zatial zaregistroval len to slovo "sproste" a to ta hned nabudilo , ze do dalsieho prispevku mi zacnes nadavat ze som uplny kokot a nech zavrem hubu ..... ale samozrjeme teraz to uz nespravis , pretoze som ti to pripomenul a ty nechces aby som mal pravdu , takze sa budes spravat slusne .... lenze ked som ti povedal aj to co by si spravil , tak teraz si myslim ze nespravis vobec nic , proste neodpises a budes sa snazit na to zabudnut ...hm, alebo mi zasa zacnes nadavat do kokotov ... ale teraz ta nepresvedci ani to aby si mi nenadaval , ze som povedal , ze budes nadavat jak debil ... cizee , ak si vobec nieco pochopil z tohoto mojeho prispevku , tak ti blahozelam , a fakt som zvedavy co odpises 8).....
@monsterkill kokos tak to si si nemohol este lepsie potvrdit ze si facebookove sproste nadrzane decko ... toto bol fail .. ja som cakal aspon trocha serioznu odpoved , ale ako vidim , od teba sa to cakat neda ....
@monsterkill ten pravy sa ozval ... troska sa nad sebou zamysli a porozmyslaj nad tym kdo je tu vymleti a nema mozog ..... si to akurat tak ty, ale tvoj vek ta ospravedlnuje.....
@monsterkill niesme tu ziadna zoznamka ...... mna nezaujima kolko mas ty , aj ked uz viem , tak nech teba ani nezaujima moj ... a uz mi neodpisuj , nebudem zbytocne zaplnat nastenku priatelom ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
brilantná
aj keď je to remix z Glee.....jeden z podarených
a takých skvostov poznám viacero
ak by som si naozaj mala vybrať len jednu tak to isté.
ak to má byť teda najobľúbenejšia všeobecne a nie len momentálne
a to , by bolo , asi tak vsetko ....
(že sa to ešte dakto pýta
nie najobľubenejšia ale ked ju počúvam mi je najlepšie