ja mám rád každú pizzu, ale nemôže na nej byť saláma alebo čosi také, to mi vadí ale najradšej asi tuniaková alebo quatro stagioni. A zjem aj celú, ale ideálne je pre mňa 3/4 pizze
nikdy nezjem celú pizzu...vždy len polovicu, potom som plná.. takže to vždy musí drahý doraziť a keďže jemu nechutí moja obľúbená (brokolicová s kuracím mäsom ) dávam si takú štipľavú, na ktorej sú feferónky.... ale len na jednej polovičke, pretože ani to on nezje
ako malá som milovala Fruttu di mare či jak sa to píše.. proste plody mora ale teraz si väčšinou davam šunka-syr-kukurica ... alebo hawai a nezjem celu...asi polovičku
Zjem v pohode celú.. a skoro každú,no nemám rada také divné,pre mňa,kombinácie,že je veľa rôznych druhov mäsa napríklad,ani bryndzu tam moc nemusím. A capari a olivy.
@flussica lebo som si to zakazala. nema to ziadne cenne ziviny ani vitaminy, nic mi to nedava, len tuk naviac. nechcem jest jedlo, z ktoreho nic pozitivne nemam.
@60 a väčšinou zjem 3/4, celú iba ak som faaaaaaaaaakt hladná, a to ani neviem, kedy sa naposledy stalo...väčšinou keď idem na pizzu, dám si s kamoškou/manželom napoly, a keď je manžel moc hladný, dáme si každý celú a on potom ešte tú moju 1/4 doje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a najviac je hawajka a potom quattro formaggi.
no jednu celú asi nie, možno tak polovicu neviem či som niekedy zjedla viac
ale aj rôzne iné mám rád
a zjem v poho celú
dalej 4 syry milujeeeeem a velmi mi chutila s prosciuttom a rukolou a nejaky syr na tom bol...gorgonzola?.
a neznasam hawaii
tazko zjem celu, vacsinou 1-2kusky odlozim na neskor ale pizza sa u mna vzdy zje a mam taky pocit ze sa jej v zivote neprejem
najradšej mám niečo do pikantná, syr, oškvarky, klobása, slanina, fefky a k tomu pivko veľké
filip
V skratke - Kalifornia...
@marleymt pizza!!
najviac ale tá, kde su olivy, syrová, a aj hawai a..no všetky mam rada ale tieto su asi TOP.
a na jedno posedenie normalne zjem 1/4 pizze
ty pozývaš, ja platím?
A musím sa pochváliť, raz v živote sa mi podarilo zjesť celú! Doteraz neviem ako, pretože teraz viac ako polovicu nedám.
Marcello v Rajeckých Tepliciach, ale teraz je v krčme vedľa v dedine Stránske, tam ich robí hamky mňamky ..........filip
A ináč aj taká slovenská, kde je podklad bryndza + slaninka + cibuľka + feferóny je super