@lachance Ja som si chcel dat v robote na obed, ale nejak som zistil, ze je nase Cina bistro otvorene a k teme, mam rad sampinonovu, ale aj Hawai neodolam
jooj porad by som si dal teraz jednu mocnu okruhlu pizzu, najlepsie so syrom, sampionmi, sunkou a kukuricou..a vzdy sa to vola nejako inak, mne sa najviac paci oznacenie..studentska
@smejkap ja som ju tiež jeden čas nemala rada.. radšej ani nepoviem ktorú časť z pizze som jedla a ktorú nie.. lebo je to menší trapas.. ale naučila som sa ju jesť a teraz by som ju jedla každý deň, samozrejme nie všade je dobrá..
@lachance ja mam asi nejaky blog z dectva...na zakladke sme mavali kazdy druhy tyzden taky ten obdlznik pizze asi 10cm hruhy a na nom paradajkovi pertlak a hriby....nic ine...a ktomu ako pitie vzdy mlieko....blef
@lachance presne tak! ma nou krmili a raz nado mnou sedela druzinarka do 15.00 a povedala, ze kym to nezjem, tak sa nemozem ist hrat na skolsky dvor......ONI MA KVOLI PIZE SIKANOVALI!!!! opri tej spomienke mi beha mraz po chrbte.....
@smejkap no ja mám podobnú príhodu mali sme zemiakovú kašu a divné mäso.. bravčové.. ja bravčové nejem.. ale vychovávateľka trvala na tom že ho musím zjesť.. keď sa nepozerala tak som ho skryla pod tú zemiakovú kašu.. a keď som už bola s tým hotová ona sa ozvala za mnou " neschovávaj to mäso " bravčové mäso doteraz neznášam..
@tommyhot ako to že si tu pizzu nevidel na slovensku-??.. keď ja som ju videla, neviem síce či mala všetky tie veci čo si tam napísal (avokado, sampiony, mozzarela, parmezan)..
spapám vsio bez mäsa ! . ale najviac ma asi berie Funghi/Quattro Formaghi/domáca od mámušky už len preto, že tam nahádže vsio čo kcem .... ale olivy je ťažký základ bez olív sa nepohnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
mňam,mám chuť...
nemam rada so salamou,paradajkou, feferony, paprika,cibula...
Inak z tych co su v ankete, asi klasika hawai.
» www.birdz.sk/forum/pizza/202...
» www.birdz.sk/forum/pizza/159...
» www.birdz.sk/forum/pizza/137...