@thelittleone waaa!!...wombats, kooks, nirvana!! super kapely ...
ja by som k tomu este pridal franz ferdinand, arctic monkeys, the subways, blur, hives aaa strasne vela dalsich ...rhcp...kasabian, futureheads...aa vela vela dalsich...libertines...oasis...wolfmother...a dalsie..koncim uz...
IRON MAIDEN, OPETH, Nightwish, Pain of salvation, Cechomor, Korn, Apocalyptica, Shaman, Angra,..toho je mrte giga hafo vela a pozeram ze som vypisal len veci z metalovej sceny ale fakt ze je toho este strasna kopa z najroznejsich moznych stylov
As I Lay Dying, Bullet For My Valentine, Cannibal Corpse, Cradle Of Filth, Death, Dying Fetus, Exodus, Faith No More, Foo Fighters, Chimaira, Killswitch Engage, Kreator, Mayhem, Megadeth, Nile, Sepultura, Six Feet Under, Slayer, Sodom, Soulfly, The Black Dahlia Murder, The Gathering, Trivium, Vio-lence,...
30 Seconds To Mars, Alesana, All That Remains, Aloha From Hell, Bullet For My Valentine, Drop Dead Gorgeous, Escape The Fate, Lifehouse, Paramore, The All American Rejects, Three Days Grace ---> toto pocuvam v poslednej dobe ae mam aj ine kapely
v poslednej dobe je to stale dokola daughtry a three days grace... ale teraz som dostahovala davida cooka uvidime co to bude zac mozno pribudne do zoznamu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Manowar, Iron Maiden, Sonata Arctica, Nightwish, Edguy, Elán, Marika Gombitová, Hammerfall... je ich viac no...
ja by som k tomu este pridal franz ferdinand, arctic monkeys, the subways, blur, hives aaa strasne vela dalsich ...rhcp...kasabian, futureheads...aa vela vela dalsich...libertines...oasis...wolfmother...a dalsie..koncim uz...
Ale aj tak si myslim, ze taketo diskusie akosik postradaju pointu. Kolko takychto tu uz bolo a bude?
ale ak mam povedat len jednu naj tak Iron Maiden
a vobec...naco zakladas takuto diskusiu ked existuju webky?
Epica, Theatres des vampires, mandragora scream, Tristania
Within Temptation
System of a down
Kabát
Nightwish (s Anette) biednejsie, ale da sa...
- to počúvam v týchto dňoch, inak moje srdcovky vypisovať nebudem
@Skeletonka29 - Bless The Fall - je moja druhá najobľúbenejšia
a hej, inak si všímam... čo to všetci za hudbu počúvate ...
...to moje momentálne *POST-HARDCORE* *screamo* *EMOCORE*
Len je toho veľmi veľa ...