Raffaleo, kokosova ritterka, maxi king a vsetky kinder alebo aj fejk kinder mliecne veci z chladnicky, biele kinder bueno, Lina, horalka, karamelove keksiky co sa davaju ku kave, take v cervenom obale a dru trubicky a ano, milujem sladkosti.
milka cokolady, kinder cokolady, lindt, mily, liny, horalky, nutella, raffaelo, bueno fejkove z lidla, horalky, alasky proste hocico dobre alebo po novom by som stale zrala nejake susienky namocene v caji. mnaaam.
v idealnom svete by som vyzila na sladkostiach a nic ine nepotrebovala
Skoro vobec ich uz nejem. Ked tak si kupim nieco mliecne - milujem monte napriklad, alebo mam rada coko mliecnu ryzu, alebo iste typy jogurtov ktore mam rada.
Ale moj ultimatny cheat boli kedysi trubicky z lidla, take tie vanilkove
Teraz som vo Fajnych potravinách objavila bielu karamelovú bumblinkovú čokoládu, a teta sa na mňa súdiacim pohľadom pozerala, ked som ich kúpila rovno dvadsať, lebo boli v akcii a ja som chcela zásoby...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
milka cokolady, kinder cokolady, lindt, mily, liny, horalky, nutella, raffaelo, bueno fejkove z lidla, horalky, alasky proste hocico dobre alebo po novom by som stale zrala nejake susienky namocene v caji. mnaaam.
v idealnom svete by som vyzila na sladkostiach a nic ine nepotrebovala
Ale moj ultimatny cheat boli kedysi trubicky z lidla, take tie vanilkove
Inak som schopná zožrať takmer všetko.
..kofila, nugát-ka, deva, milena, teraz si idem maxi king..
ale úplne najradšej mám pepermintky!
a krtková tortaaa! mňam do p!
@darksider96 ó, nevieš si predstaviť, ako ti závidím!
a potom ale občas dejavuový 3bit a 7days. ale iba keď mám veĽmi veĽmi nevegánsku náladu. no a vtedy aj krišňacke haluziny.
A neviem ako vienamský, ale ten alberťacky je legit vegánsky. bwahaaa.