Ukladať a skladať oblečenie juuj, to je super ale ja strašne rada upratujem všetko totálne ale riad neumývam nato mám umývačku a ani neperiem ručne, lebo nato je práčka
neznasam upratovanie,
nieco podobne ma napadlo minuly tyzden, pri vysavani, ale nebol cas zalozit anketu, inak by som dala opacnu, co najviac neznasate z upratovania?
@xyz666 no aj to som mala na mysli tym prachom z policiek...to aj ja rada robim, vzdy si zapnem daky film (minule Kokosy na snehu a riadim....vacsinou to riadim ja a neda mi to, vzdy to musim poukladat inak sa s tym hram
tak v ziadnom pripade vysavanie....toto brutalne neznasam, bojim sa, ze raz z toho skoncim na psychiatrii=D...ale tak dal som umyvanie riadu...to ma dakedy aj sameho od seba napadne=D
@19 nemozem po tebe chciet aby si vysavala nas velikansky byt, ved to je na chorobu vysavat to vsetko a moja maminka to chce este tak brutalne dokladne, chapes
no hrozné, ale nič, pokiaľ nemusím, nerobím nič a vlastne ani nerobím nič mamka si zvykla, zanadáva si, ale zvykla ale postarať sa o seba viem, keď som mimo... no pamätám si, ako sa mi na terénoch nechcelo umývať pohár, žičala som si od jackleeen nula osem , a potom som si uvedomila, že som spravila nedobrý ťah... lebo viete, musela som vlastne umývať dva poháre, nie jeden, ach jaj
ale keby dačo, mala som ešte nedávno rada poslednú činnosť ako tak.. vysávanie, už ani to nemám rada , nič, seriem na to, srať na všechno , nevidím zmysel v umytí riadu, keď o pár minút zase bude ošťatý... ako takú čistotu určite treba, ale že by sa všechno blyšťalo a každú sobotu pratať jak moja chorá suseda, nikdy! čo som otrok matérie? až takto nie
a musím sa pochváliť, som spravila dnes konečne po strašne dlllhom čase dačo a trvalo mi to hrozne dlho, strašné a zožrala som to za krátky čas, neskutočné, kde je zmysel? ráno to vyseriem...:/
rada nakladam veci do pracky a vykladam,zehlim pri telke a fun-ku a najradsej si ukladam veci....s dobrym pocitom,za ake kraviny som zas tolko penez vyhodila ehehe
umývanie môjho psa je zážitok keďže je pomaly ťažší než ja a vždy ho musím natrepať do vane, ktorej sa absolútne hrozí potom som celá mokrá ale blchy na mna nejdú celý rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@2 ja pouzivam aj slovo riadim....vsetci h pouzivaju, co je na nom divne?
nieco podobne ma napadlo minuly tyzden, pri vysavani, ale nebol cas zalozit anketu, inak by som dala opacnu, co najviac neznasate z upratovania?
a musím sa pochváliť, som spravila dnes konečne po strašne dlllhom čase dačo a trvalo mi to hrozne dlho, strašné a zožrala som to za krátky čas, neskutočné, kde je zmysel? ráno to vyseriem...:/