Ja mám napríklad taký problém že sa veľmi ľahko rozplačem ale len vtedy keď ma niečo nahnevá ... napríklad keď sa s niekým hádam a viem že ja mám pravdu, rozplačem sa od hnevu... neviem čo s tým mám robiť, je to dosť ponižujúce ...
@2 , citlivosť, príliš berem problémy iných na seba :/ (zo mňa by asi nebol dobrý psychológ ....a sem tam ešte dôvera - ale to som sa už naučila že nie každému sa dá veriť.
moja slabosť je varená kukurica, cigarety a este by som mohla pokracovat velmi dlho.....ale najvacsia momentalne jeden muz, ktory mi bohuzial zlomil srdce....ale to prejde
moja najväčšia slabosť je že sa hneď naserem keď sa mi nedarí a mám to chuť oplieskať o stenu, nemám trpezlivosť. a potom že keď začnem piť tvrdé nemám mieru. ale inak vôbec nepijem, ani pivo
inak medzi moje slabosti považuje naivitu a akúsi snahu sa starať o ľudí, ktorí sú mojej osobe veľmi blízko (i keď sa mi to zatiaľ nikdy nevyplatilo a nakoniec som vždy bola tá najhoršia) a niektoré veci si beriem viac ako by som si mala
a to, že som precitlivená a často sa rozplačem za slabosť nepovažujem
Naivita je už u mňa na úrovni toho,že sa z toho nasmejeme..skôr ma štve,že moja slabosť je,že neviem byť zlá k určitým ľuďom,ktorí by si to aj zaslúžili..
A tú starostlivosť berú niektorí kamaráti tak,akoby som bola ich matka,takže žiadna výhra
Empatia či súcitenie s ľuďmi - som dosť citlivá na rôzne konflitky a podobne, tvrdohlavosť - ak ma niekto naserie, sklame, dokážem sa s človekom nebaviť hodne dlho (keď aj vôbec)
Slabosti sa neprezradzajú nepriateľ ich može zneužiť.... ale keď už sme pritom, mám slabosť na niektorích ľudí, ten na kom mi nesmierne záleží a povie mi niečo čo má zraní tak to veľmi bolí. V tom je asi moja najväčšia slabosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Moja slabost je Erika Judiniova v minisukni.
Ale bez srandy moja slabost su oci.
Ale za najvúčšiu slabosť... hmm... Asi to ako verím ľuďom...
inak medzi moje slabosti považuje naivitu a akúsi snahu sa starať o ľudí, ktorí sú mojej osobe veľmi blízko (i keď sa mi to zatiaľ nikdy nevyplatilo a nakoniec som vždy bola tá najhoršia) a niektoré veci si beriem viac ako by som si mala
a to, že som precitlivená a často sa rozplačem za slabosť nepovažujem
Naivita je už u mňa na úrovni toho,že sa z toho nasmejeme..skôr ma štve,že moja slabosť je,že neviem byť zlá k určitým ľuďom,ktorí by si to aj zaslúžili..
A tú starostlivosť berú niektorí kamaráti tak,akoby som bola ich matka,takže žiadna výhra
biely úsmev
chlap v klobúku
černosi a mulati
tanečníci
chlap v obleku
ale keď to tak píšem... Tá predstava