cierna, aj ked inac cierna vraj nie je farba som sa minule dozvedela od jednej nasej pedagogicky maliarky. cierna totizto pohlcuje svetlo, cize neodraza ziaden odtien spektra.
@kokosovyorech no neviem ci nebudem radsej verit jej, ako 15 rocnej osobe nic v zlom. su iste definicie farieb a z toho formalneho hladiska ak vezmeme do uvahy vsetky definicie, pani maliarka ma pravdu. mimochodom, o bielej plati to iste, az na to, ze ta zas odraza vsetky farby spektra, ktore sa v sietnici zmiesaju a vytvoria bielu.
mám rád viac farieb, červená je fajn, čierna tiež, sú na rovnako. Potom aj modrá môže vyť, ale taká skôr sivo modrá, alebo oranžová, alebo britská zelená, tmavá fialová...
Kedysi strašne dlho som milovala zelenú, ale potom mi každý začal kupovať všetko zelené začalo mi to liezť na nervy Teraz si nevyberám, všetky mám rada, niektoré menej, niektoré viac a podľa toho na čom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
(v abecednom poradí) červená, čierna a modrá
(ale sú veci, kde preferujem napríklad len jenu z týchto farieb a podobne
Súhlasím!
a nemám rada modrú.
a žltá najviac.
ŠOTÁ!