ja som poznal Hromovlad este v case ked nemali prvy album, pred tym sa v podstate ta kapela volala Immortal Hammer, bolo to viac BM ovela slabsia produkcia ale hudba sa mi viac pacila. Potom este z pagan/bm bol u na perfektny Slavigrom. Z ineho zanru je este dobra kapela legendarny Biely Odpor.
IneKafe, The Paranoid, PPE, Smola a Hrušky, Plus Minus, Zona A, Slobodka, Zoči Voči, Konflikt a po novom už aj celkom StoiČOstoi a Billy Barman aa pravdaže podľa nálady napr. Desmod, Gladiátor, Problem ...
the swan bride, billy barman, bridgeheads, the uniques, from our hands, before the zero day, no gravity, brainscan, no brake, lets all make believe, strayland, every else, let me think
píšem, čo mi napadne, neviem si vybrať: HTčko, Slíže, Aimee, Bridgeheads, Chiki liki tu-a, Slobodka, Para, Inekafe, Vidiek, Bez ladu a skladu, Smola a hrušky, Názov stavby, Hudba z Marsu, Načo názov, Sitňan, Odpad, Konflikt, Vrbovskí víťazi, Noisecut, Swan Bride, Billy Barman, IMT Smile, Vandali, Malevil, Mudhole, Anonym Kids, Punk Funk Genius, inductive Step, Scarlet Preach, Konečná Verzia . . .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a starý album z Waddy...ešte aj Desmod sa dá Gladiátor, plus mínus také slovenské klasiky...
Lebo ak hej tak Ťa musím upozorniť že normálne to neni a mal by si sa pojebať.
TRAGIKOMIX
Para
Polemic
Lavagance
From Our Hands
atď, atď . .
@louis
ja som to myslel v zlom?
aj ked je otazne ci to bola SVK kedze pravdebodobne jej clenovia boli Madari aj nazov Urdung je asi staroveky tvar slova Ordog
sem tam ma chytí starší výber z desmodu, elán ..
Zoči Voči
The Paranoid
Rock Reunion
From our hands
Comix
UNISEX
Before the zero day
P.S len pár som sem dala ale tie prvé sú naj