moja uchilka?? som strasny suknickar..ale tak co uz.. ja za to nemozem to tie krasne cicky..a potom take ako okusovanie nechtov sem tam ke dsom nervozny.. a mam uchylku bozkava tbaby na krk a usi strasne ich to vzrusuje
asi dozadovanie sa zakladnej gramotnosti UCHYLKA vazeni gramatika boli ... a asi mam uchylku na knihy ... vzdy vzdy obidem obchody a bez minimalne dvoch knih sa ani nevratim domov A mam uchylku na vanilkovu zmrzlinu A specificka uchylka ... vytacam istych ludi , ked ich takticky donutim sediet pri nete do tretej rana a rozpravat sa so mnou o tazkych filozofickych temach aj ked maju na druhy den zapocet
21. tak si moj clovek raz som nevedela ako pridem domov a vysvetlim ze som v PR minula skoro 3 tisicky na knihy ale ked sa neda odolat asi by to malo byt trestne
kazdeho kto ma viac ako 16 a napise popises a podobne nazyvam pedofilom proste sa mi s takymi hnusi pisat a obhryzanie nechtov to je jasne ale uz sa krotim
ty si práve zaškatuľkovala každého nad 16 za pedofila tak teda nech ti chutia dôvod je to slabý ja to tak to už si si dodatočne zvykla používať toto vysvetlenie .
moja uchylka?? kupujem veci, ktore ptm doma ked vyberiem z tasky nenosim, alebo kupujem si stale nejake zosity, abo zapisniky a pera, alebo sa fotim a ptm secko vymazem
uchyliek ma dokonca niekolko tak cislo 1:cokolada...kopa cokolady...cislo 2:sexualne narazky ale iba v kruhu znamych,ktory vedia co som zac ....a myslim ze dalsie ani nemam,nepocitam malickosti
Tak asi casova presnost, vzdy musi byt vsetko presne. Potom, ked sa uz do niecoho pustim tak perfekcionizmus a este niekedy kamosov vytacam, ze zacnem filozofovat aj par hodin
Moja uchylka? nazval by som ju ako ta tvoja prestnsot, ale nie som puntickar. No a dalej je to aj vo vyjadrovani mam urcite maniere ktore dodrzujem a vyzadujem to aj od inych ale to uz asi uchylka nie je.
Neznášam keď mi niekto babre do mojich vecí. Všeobecne neznášam keď mi chodí do izby chodí niekto neznámi pretože len všetko obxchytkávajú a pýtajú sa ,,jéj to je pekné - ako si to vyrobil??,, a podobne.. Ale nenazval by som to úchylkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
No tak este ras ocom je toto forum???...jaka uchilka?????.presnejsie ?
asi som mal napisal, mimo nejakych erotickych veci. Skor nejaka psychicka, pekna uchylka
moja uchylka? ze mam nechty dlhsie ako vacsina bab
Jej uchylka je, ze namotava chalanov na chatoch, pravdepodobne je to aj tak nejaky buzik
proste mi to chuti brusi to zuby..
ked niekomu mozu chutit ehmm šušňe tak preco by mne nemohli chutit nechty???
a este nikdy som nikomu nenapisala popišeš..
tak ma tu neškatulkuj kšaa..
hello kitty ..
- strašne si potrpím na gramatiku
- musím mať peniaze v peňaženke zoradné podľa hodnoty
- knihy v poličkách musím mať podľa veľkosti
- české filmy
- rýchla jazda
Bože už ma nič nenaapdne alebo snád ešte, jasné: gumové medvedíky!
46. tiez musim peniaze v penazenke podla hodnoty. Knihy mam nejak podla zemerania.
42. Najkrajsia eroticka uchylka aku som keby videl
40. Brutalna uchylka, ale rad by som s tebou byval na izbe
ale uz to nerobim lebo minule leto mi zacala alergia na macaciu srst...
asi si dam inzerat. znacka hlada sa pekne usko