keď sa môj sused v škole pýta pred každou druhou hodinou "vieš to?"... už by si po mesiaci čo spolu sedíme mohol uvedomiť že inú odpoveď ako "nie" nedostane
,,Je ti niečo?" (to sa ma zásadne pýtajú, keď mi nič nie je)
,,Ako bolo v škole?"(,,Pod mrakom.")
,,Čo bolo dnes?"(,,Štvrtok.")
,,Odkiaľ to vieš?"(Ja si to kurva nezapisujem!)
,,Eva, what about you?" (Zabijem, zaškrtím, vysmažím, pomeliem a udupem lektora, ak sa ma to ešte raz opýta..Na konverzácie nám dajú štyridsať primitívnych, nezáživných, trápnych, ubíjajúcich tém pre prvý stupeň základky, nemám k nim čo povedať.)
no ja neznasam ucil si sa dnes???(samozrejme ze nie)((ale ked sa toto pyta tak vten den som sa ucil to je ako naschval a povie ale sak som ta za knihami newidela)mam taku cut jej povedat ze do pitchi tak sa nabuduce pod kukat ak osa ucim
čo ti je? (mne nikdy nič nie je, a oni strašne túžia po tom aby mi niečo bolo)
ako sa máš? (každý deň rovnako, a ešte keď sa to niekto opýta ráno ako sa mám. No boha, však som len stala ako mám vedieť ako sa mám, keď ešte o sebe neviem?)
ako bolo v škole? (terorizujúca otázka... len miknem plecami - normálne)
čo máš nové? (objavila som živého dinosaura za domom na preliezkach)
Minule som tak isiel po ulici, a som si vsimol nejake dievca co sa nejako privelmi ponahlalo a vyzeralo to ako keby sa pozerala na mna, tak ale nejako som to neriesil.
Az potom ma dohnala poklopkala mi po pleci, vtisla mi do ruky nejaky letak a "utiekla". Som sa na to pozrel a ze nejake Harry Potter stretnutie.
"Čau, ako?" resp. "Čo máš nové" od človeka, čo ma rok nevidel, no čo mám z jeho pohľadu "nové"? Najlepšie je to v autobuse, kde sa ani nedá začať, lebo o 5 minút aj tak vystúpite. Tak potom celá procedúra vyzerá asi takto:
Ale len od ludi, ktorych to vskutocnosti nezaujima (cize skoro kazdy). Od mojej najlepsej kamaratky je to ine, tej sa to pytam aj ja a naozaj ma to zaujima
neznasam oatzku Co pocuvas? ale tu som uz roky nepocula......a raz som mala zahadny telefonat z neznameho cisla a dotycny sa ma pytal ci si holim...no uznajte....
@Anthvillie Presne! Mna sa uplne kazdy pyta, ze co pocuvam. Tak velmi nenavidim tu otazku. Jednoducho hudbe sa nevenujem, paci sa mi arabska muzika, ci Leonard Cohen, ale ked niekomu toto poviem, tak na mna pozera, akoby som spadla z jahody.
A to, ze ci si holim sa ma pytali este na strednej, ale tak tam je to asi normalne, ze sa tam vyskytuju este take nedorasene individua.
"Čo ti je?" No, asi keď sa ma to dotyčný pýta, tak očividne mi niečo je ale očividne o tom kecať nechcem.
"Jak máš???" Aj s tými troma otáznikmi.
"Ako bolo v škole?" Ako v škole. Na prd.
"Čo si jedla?" Mama má poslednú dobu zafixovanú predstavu, že sa zo mňa stala anorektička. Odkiaľ ju vzala, netuším.
"Vytlačíš mi niečo?" A čo som ja, verejná tlačiareň? Hlavne, keď za mnou s týmto chodí jeden a ten istý človek, permanentne.
"Ty prečo nepiješ?" Lebo. To musím chlastať, aby som bola in?
"Čo to pozeráš?" Ta otázka mi ide na nervy, keď niečo pozerám na voľnej hodine a takmer celá horda spolužiakov, čo prejde cez dvere, sa ma opýta tú istú otázku. V triede nás je 34. Väčšina to stihne za 10 minút. To už na posledné ani neodpovedám.
@Azizi ano na strednej je to v pohode ale ver tomu ze ked ta niekto cudzi zobudi rano o 4 len aby sa ta do telefonu spytal ci si holis...no dost som bola nasrata. a to s tou hudbou...ja mam siroky zaber cize keby som to mala menovat...prevazne metal a rock ale toho je fakt vela a este ine zanre
otázka "čo ti je?", hlavne, keď som úplne normálna. vtedy by som sa bila.
a ešte "čo nové?" ale to čo nové len v takej situácii, keď mi niekto volá, pozdraví, spýta sa čo nové, a keď poviem, že nič, jemu sa to v blbom hlavovom softvére neuloží, lebo nedostal zaujímavú odpoveď a spýta sa ma to behom telefonátu ešte trikrát. keď sa ma niekto spýta, čo mám nové, keď sme o sebe týždeň nepočuli, to mi nevadí.
alebo "ako?" ale to len pri tých, na ktorých nemám náladu a vie ma vytočiť, že si nenájdu snahu tú otázku povedať aspoň raz za život preformulovane.
ale napríklad v mojom okolí, čo viem, ľuďom dosť lezie na nervy otázka "čo nové v škole?" no mňa sa toto moji rodičia spýtali asi desaťkrát ever. za 13 rokov. spolu obaja. nepreháňam. oni ani nevnímajú, že ja a nejaká škola.
,,Co ti je?...co by asi malo byt....,,Ti dneska nemas dobry den ze?,,....nikdy nemam zly den a ked sa ma toto spita by som explodovala......alebo ,,No co?,, ...boze moj no NIC!..alebo pridem domov..,,Ako sa ma ten kamarat..a JAko bolo??..alebo na nete som..,,S kym si pises?,,a cumi mi na obrazovku..To asi vse
"ako sa mas???" je stardtna, najcastejsia, celosvetovo pouzivana otaska......nechapem preco bi mala niekoho rozculovat alebo daco.....to iste sa vas spitaju vsade na svete.
Tradičné otázky čo tu väčšinu ľudí iritujú mi nevadia, nanajvýš je moja reakcia v štýle: "No čo ti na to povedať... Žijem, chodím do školy, chodím do práce..." Čo s touto odpoveďou urobí druhá strana už ja neriešim.
Ale jedna otázka ma rozčuľuje pravidelne - "Čo mi k tomu povieš?" (resp. "Povedz mi k tomu niečo.") čo mi povie kamarát vždy keď mi porozpráva nejakú historku (A teraz mi povedzte, čo ja mu mám k tomu povedať? )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale tak rôzne... od niektorých ľudí mi lezie na nervy aj jedno slovo, a niektorí ľudia sa ma môžu pýtať hocčo a je mi to úplne jedno =D
,,Ako bolo v škole?"(,,Pod mrakom.")
,,Čo bolo dnes?"(,,Štvrtok.")
,,Odkiaľ to vieš?"(Ja si to kurva nezapisujem!)
,,Eva, what about you?" (Zabijem, zaškrtím, vysmažím, pomeliem a udupem lektora, ak sa ma to ešte raz opýta..Na konverzácie nám dajú štyridsať primitívnych, nezáživných, trápnych, ubíjajúcich tém pre prvý stupeň základky, nemám k nim čo povedať.)
a ty si moja?
čo ti je? (mne nikdy nič nie je, a oni strašne túžia po tom aby mi niečo bolo)
ako sa máš? (každý deň rovnako, a ešte keď sa to niekto opýta ráno ako sa mám. No boha, však som len stala ako mám vedieť ako sa mám, keď ešte o sebe neviem?)
ako bolo v škole? (terorizujúca otázka... len miknem plecami - normálne)
čo máš nové? (objavila som živého dinosaura za domom na preliezkach)
Ano viem.
ked po chodbe rano, alebo poobede a sa ma susedy pytaju:"do skoly?" "zo skoly?" no kde inde
a ked idem von "a kam ides?", pridem domov "ako bolo?" ale tak to je len vynimocne
Az potom ma dohnala poklopkala mi po pleci, vtisla mi do ruky nejaky letak a "utiekla". Som sa na to pozrel a ze nejake Harry Potter stretnutie.
Nevedel som ci mam plakat alebo sa smiat.
"Čau, ako?"
"Čau, dá sa. A ty?"
"Ááále, v pohode. Čo škola?"
"Dá sa. Odkiaľ ideš?"
"Z Tesca."
Ale len od ludi, ktorych to vskutocnosti nezaujima (cize skoro kazdy). Od mojej najlepsej kamaratky je to ine, tej sa to pytam aj ja a naozaj ma to zaujima
A to, ze ci si holim sa ma pytali este na strednej, ale tak tam je to asi normalne, ze sa tam vyskytuju este take nedorasene individua.
"Čo ti je?" No, asi keď sa ma to dotyčný pýta, tak očividne mi niečo je ale očividne o tom kecať nechcem.
"Jak máš???" Aj s tými troma otáznikmi.
"Ako bolo v škole?" Ako v škole. Na prd.
"Čo si jedla?" Mama má poslednú dobu zafixovanú predstavu, že sa zo mňa stala anorektička. Odkiaľ ju vzala, netuším.
"Vytlačíš mi niečo?" A čo som ja, verejná tlačiareň? Hlavne, keď za mnou s týmto chodí jeden a ten istý človek, permanentne.
"Ty prečo nepiješ?" Lebo. To musím chlastať, aby som bola in?
"Čo to pozeráš?" Ta otázka mi ide na nervy, keď niečo pozerám na voľnej hodine a takmer celá horda spolužiakov, čo prejde cez dvere, sa ma opýta tú istú otázku. V triede nás je 34. Väčšina to stihne za 10 minút. To už na posledné ani neodpovedám.
a ešte "čo nové?" ale to čo nové len v takej situácii, keď mi niekto volá, pozdraví, spýta sa čo nové, a keď poviem, že nič, jemu sa to v blbom hlavovom softvére neuloží, lebo nedostal zaujímavú odpoveď a spýta sa ma to behom telefonátu ešte trikrát. keď sa ma niekto spýta, čo mám nové, keď sme o sebe týždeň nepočuli, to mi nevadí.
alebo "ako?" ale to len pri tých, na ktorých nemám náladu a vie ma vytočiť, že si nenájdu snahu tú otázku povedať aspoň raz za život preformulovane.
Fakt "originálne" otázky
ale to je čo sa týka birdz fór, tak je to "kedy sa už preberieš?"/"kedy už začneš rozmýšľať??"
ja rom hore a rozmýšľam, ale zatiaľ sa mi to darí úspešne ignorovať, ďakujem za opýtanie.
Ale jedna otázka ma rozčuľuje pravidelne - "Čo mi k tomu povieš?" (resp. "Povedz mi k tomu niečo.") čo mi povie kamarát vždy keď mi porozpráva nejakú historku (A teraz mi povedzte, čo ja mu mám k tomu povedať? )