Obnovujem si spevník (s akordami na gitaru), tak som sa rozhodla, že sa opýtam aj vás. Mám v tom spevníku strašne veľa pesničiek od repete až po všeličo anglické. Je to taký spevník na každú príležitosť, tak čo by sa tam podľa vás hodilo?
tublatanka u nás frčala, aj kirschnerka a gladíci zo svk. lenže ty zahráš hocičo, ako ťa poznám, takže hocičo jáj a chinaski tabáček a severní vítr. a zanedbaný sex. vlastne od elánu hocičo chronicky známe. a budeš hviezda a nebudú ti kopať na dvere, ako mne, keď sa snažím o greenday
A jasne, ze ma! Aj sa kvoli Tebe idem hned pozriet, kolko presne - mam totiz dve jeho CDcka doma ! A to je iba polovica anglickej hudby.
..
No, takze na tychto dvoch je spolu 31 pesniciek. A este ma 4 albumy zo Spanielska, takze.. AK CHCES, zisti si viac sama. Ja uz nemam silu a srdce Ta takto tyrat .
A som rada, ze Kamelotom som prispela trosku viac . )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
the offspring - dirty magic
horkýže slíže - 18
z rockovych skus aj Kabatov, Alkehol, Rišo Muller,
a zo svetovycH? to co mas rada
metallica je uz klasika , rhcp, nirvana, bob dylan
vzdy je aj tak lepsie vediet zahrat 1 poriadne a kvalitne, ako 50 zle
(pretoze ja to tak robim, naucim sa z kazdej kusok, ale celych viem zahrat mozno 5
@7 @8 Nohavica jasné, ten tam nesmie chýbať
@14 Horkýže samozrejme
A u mna rozhodne asi imt smile - herna
nohavica - zitra rano v pet,hajduli dajduli
nedvedi - stanky
gladiator - kupim si pekny den
alkehol - bedna
SOAD - lonely day
urcite metalička....
A jasne, ze ma! Aj sa kvoli Tebe idem hned pozriet, kolko presne - mam totiz dve jeho CDcka doma ! A to je iba polovica anglickej hudby.
..
No, takze na tychto dvoch je spolu 31 pesniciek. A este ma 4 albumy zo Spanielska, takze.. AK CHCES, zisti si viac sama. Ja uz nemam silu a srdce Ta takto tyrat .
A som rada, ze Kamelotom som prispela trosku viac . )