zedzte ma prvé dva albumy sú dosť dobré mám ich rada....a je to hadam jediná kapela kde mi uplne prekáža spevák ale aj tak ich môžem počúvať... proste ja nevim čím to je
posledný album je o ničom predposledný moc tuctový, pred predposledný tretí sa snaží pôsobiť ba až priogresívne ale vyšlo z toho len to že je tam kopec gýčových pasáží a sól
a najlepšie? four chapter, second heartbeat a tak .... a podporím @mcvpn svojím skazeným hrozných vkusom a pridam sa že bat country je fajn! a pridávam beast and the harlot... ako cca 13-14 ročnú ma to video zaujalo
Nightmare, afterlife, bat country a tie poznam najlepsie ostatne podla nazvu neviem zaradit a matt co spieva v the river s good charlotte aj to je dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale inak tak celkovo Afterlife
posledný album je o ničom predposledný moc tuctový, pred predposledný tretí sa snaží pôsobiť ba až priogresívne ale vyšlo z toho len to že je tam kopec gýčových pasáží a sól
a najlepšie? four chapter, second heartbeat a tak .... a podporím @mcvpn svojím skazeným hrozných vkusom a pridam sa že bat country je fajn! a pridávam beast and the harlot... ako cca 13-14 ročnú ma to video zaujalo
ten text je bohový.