páči sa mi keď je chalan "nabúchaný"... alebo normálny s trochou tuku a trochou svalov, nemohla by som chodiť s chudým chalanom, aj keby bol neviemako vysoký a neviemako pekný
mne sa hlavne vysokí chalani páčia,páči sa mi taká postava ked je to proste chlap nie chudý,taký veľký a určite nie nabuchany svalnáč,to sa mi nepáči,tí čo to prehánaju su ako nafuknute báby
ale tak mne sa páči viacero typov ide aj o to aký je ten človek..na niektorom sa mi páči to,a na niekom nie
@neviem556 jasné, ty by si oprel bicykel o nejakú ktorá žere mekáč každý deň a sedí pri birdzi 24/1 oproti nejakej ktorá sa stravuje zdravo a maká na sebe.
Mne sa páčia dievčatá s takou zlatou strednou cestou čo sa týka postavy....žiadne tehličky, ale zase ani pivný sud ...a mojim idolom je ZYZZ, ale o podobnej postave môžem snívať ked cvičím a popri tom mám tréningy na kondičku, výbušnosť a rýchlosť ....jedno aj druhé sa nedá ...a zas nemám "povolanie" syn, že si zabijem na mesiac 100 € do doplnkov a dalších 100 € do stravy
Na chalanoch sa mi páči, keď sa o seba starajú, takže nejaký tučko to určte nie... takže normálny chudý vysoký chalan, 180 cm a viac a myslím tak normálne chudý, nemusí to byť palička, taká tá širšia mužnejšia postava. A ak má vyrysované svaly, poteší
asi tak ako sa vyjadrila @hoperpohroma + celkom sa mi páči, ak je odo mňa chalan o kus vyšší, keďže som nízka, tak mi to príde zlaté, aj keď miestami nepraktické
@sixteen nepačia sa mi taki ti nabuchanci, vyholene hlavy dohola a kukni jaky som macher, skor sa mi páčia chlapci ktorí majú trošku dlhšie vlasy, trochu zvlnené do kadejakych stran ale stále to ešte vyzera ako upravené a staraju aby trochu vyzerali, postava taka normalna a cca178cm, žiadne vychudnute slepice proste taky normál, trošku vyparocované bruško, hnedé oči, biela polokošela alebo biele tričko, kožene naramky, pekná chlapska vôňa a viditelna starostilovt o plet, žiadne extra vulgarny slovník a samozrejme musim podotknuť že ma neskutočne pritahuje tá chrbtová čiara- ked ju ma chalan dokonalu tak je to proste TOP
mne sa páčia nabúchaní chalani ale to asi preto, že sa cítia ako alfa samci potom a to je to, čo sa mi na nich páči... inak som zistila, že mi to je úplne jedno, lebo chalan, ktorý mal ozaj božskú postavu tak nič proste so mnou ani .. a keď okolo mňa prejde momentálne jeden, nie úplne najviac vysoký, obyčajne chlapsky široké plecia a chrbát a dokonca má bruško dosť, tak ma o zem plieska a ešte keď si chodí len tričku, prípadne boxerkách, omfg
ale no nejde o tú postavu, ide o to, čo z neho ide (sebavedomie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale vyskou - nech nie je nizsi ako ja
sirkou - nech nema prilis vela tuku alebo prilis vela svalov, viac ako vyrysovane sa mi proste.. nepaci
nie vychudnuta tak ze ked zafuka vietor zlomi sa na 2 casti
a zase ked je pri sebe viac tak to hovori ze na sebe nechce pracovat a len sa vezie zivotom a urcite nato nadava
takze take rozmedzie medzi, ale 90 60 90 to byt fakt nemusi
ale tak mne sa páči viacero typov ide aj o to aký je ten človek..na niektorom sa mi páči to,a na niekom nie
@wewo to ak nebol joke, tak tym chces naznacit, ze ista dama co je tvoja frajerka ma velky zadok?
hned ma napadol tento aj ked je "kresleny", taka postava nie je nerealna
» goo.gl/Ji676h...
» goo.gl/TVIcBG...
» goo.gl/z0zgWh...
ale no nejde o tú postavu, ide o to, čo z neho ide (sebavedomie)
» t3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
» t1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
take vlasy milujem