Aká povahová vlastnosť je vám na mužoch sympatická? (pre ženy)
Je vôbec nejaká? Mal by byť muž dominantný, pedantný, gentleman, cholerik, vtipný alebo pozorný? Akú povahovú črtu hľadáte na potencionálnom partnerovi, a ktorú nie ste ochotné tolerovať? (môže byť aj viac)
- mal by mat chut na sebe neustale aspon trochu pracovat a nebyt presvedceny, ze uz je Pan Dokonaly, vediet uznat vlastnu chybu
- tvorivy, vtipny, s nadhladom
- (aspon) zdravo sebavedomy
- primerane inteligentny
- gentleman, slusne vychovany, mal by sa vyjadrovat na urovni (tym nemyslim pouzivat kvantum cudzich slov, kludne staci, ak nepovie v jednej vete 10x "ty vole")
- mala by som ho respektovat a vazit si ho ako cloveka
urcita povahova tvrdost (co neznamena ze ma zaslapavat maciatka podrazkou..) mal by vediet byt opora, mat svoj nazor a dokazat drzat a obhajit svoje stanovisko. a pri tom vsetkom by mal byt v jadre citlivy a radsej dat najavo svoje pocity, ako ich v sebe dusit.
@jakub489 velmi mi imponuje ked je zhovorčivy,ma zmysel pre humor,istu davku spontannosti, tiež ma vie prekvapiť ak sa vie prejavit aj ako gentleman a neznašam ak sa chlap sprava ako decko/adolescent
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
vytaca ma, ked chlap nevie byt dominantny a ked nema zmysel pre humor. maximalne.
a verný hlavne
Venujem všetkým, čo si myslia, že cholerik je nejaký nervák, čo po každom len vrieska a vyvyšuje sa, dík
- mily, starostlivy, pozorny
- aktivny (nie lenivy)
- nezavisly (od matky, odo mna,...)
- mal by mat chut na sebe neustale aspon trochu pracovat a nebyt presvedceny, ze uz je Pan Dokonaly, vediet uznat vlastnu chybu
- tvorivy, vtipny, s nadhladom
- (aspon) zdravo sebavedomy
- primerane inteligentny
- gentleman, slusne vychovany, mal by sa vyjadrovat na urovni (tym nemyslim pouzivat kvantum cudzich slov, kludne staci, ak nepovie v jednej vete 10x "ty vole")
- mala by som ho respektovat a vazit si ho ako cloveka
netolerovala by som agresivitu, hrubost.