Introvert neznamená, že je človek nespoločenský a mal by sa izolovať od kolektívu! len niektoré skutočnosti inak vníma a niekedy to nerobí v kolektíve dobrotu.
viem presne čo máš na mysli. taká práca kde ťa jednoducho nechajú na pokoji a v kľude si pracovať a nebudú ťa nútiť do žiadnych teambuildingov a podobne lenže neviem aká.. možno niekde v štátnej správe v kancli
aj pre toto velmi chcem vystodovat to co studujem a nejakym zazrakom si najst pracu o ktorej snivam v obore v terene spolupracovat s ostatnym a potom sa v klude zavret v laborke a za compom ... som si este par krat povedala tak ked som plakala na plazi po praci, ze ja proste ludi nedavam (mavam takyto meltdown tak raz za 2-3 mesicace proste ze musim sa nejak akademicky//badatelsky zamerat aby som mohla byt sama niekde zavreta a mat svaty pokoj od celeho toho ludskheo sumu a malichernosti ...
jj a este ked siultra sikovny developer na vlastnej nohe .... tak vtedy mas fest volnost poznam par takych ludi a ti maju uplne vysneny zivot kazdeho introverta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
jj a este ked siultra sikovny developer na vlastnej nohe .... tak vtedy mas fest volnost poznam par takych ludi a ti maju uplne vysneny zivot kazdeho introverta