Ako vás volajú (kamoši, rodičia atd.) a akú vašu prezývku anjviac neznášate ? Mňa všetci volajú Beba a to mi vyhovuje... ale chytím nervy keď idem k babke a ona mi povie "Broskinka" aach to uplne nenávidím
No vyhuvuje my Majkl ale nemám rada ked mi nekto povie Barborka abo Barbie to by som zabíjala fuj Barbie!!..Ešte Bára...alebo Fernet či alkoholičk ..to je vše..
nežnášam keď ma ludia oslovujú LauriNka...Laurika ako tak znesiem ale stačí mi normálne Laura...a prezývky? nikdy som žiadnu nemala ...jeden čas yogurt mafia xD 8)
neznášam keď ma dakto volá napríklad Mišina, Mišula, Mišela a v škôlke ma jedna učiteľka volala Michalka- za to som ju nenávidela alebo tiež nemám rada keď mi povedia v škole spolužiaci Maňo, vtedy by som vraždila a preto to robia dakedy aj naschvál...
Ja mám prezývok strašne veľa, všade ma volajú inak.... doma som Pucko, Džejár (neviem ako sa to píše, je to s telenoveli Dallas .... v škole som Laky alebo aj Shaky (podľa basketbaslitu) atď..... no najviac mi prekáža keď ma niekto volá drevo, vtedy mám chuť vraždiť ale ani sám neviem prečo mi to tak prekáža
no najviac mi ide na nervy "bystričanka" alebo "apeiron" alebo "mama", našťastie ma tak už dlho nikto nenazval... a tiež nemám rada, keď ma niekto volá "moja" po piatich sekundách čo sa poznáme...
ono mne nevadia moje prezývky. ale vadí mi, pokiaľ ma nejak nazýva určitá skupina ľudí kvôli nejakému nášmu spoločnému zážitku a niekto si myslí, že je super, keď ma tak tiež začne volať. takže sorry, ale nehovorte mi ani rmn, ani slanina ani nič podobné, lebo to s vami nemá nič spoločné. tak.
Mardži, Mardžinka, Mariana, Marianka, Maraaaana,Maraaano, Mardžinkooo, Marzo ( hej ako mraziak) a čo úplne totálne neznášam tak to je Majka a Maja... to je úplne na grcanie *grc*
@matiq182 : nieeeeeeeee veď z toho čo som napísala neznášam len tú majku a maju.. lebo tam v tej otázke je napísaná prvá časť že: ako vás volajú (kamoši, rodičia atd.) a akú vašu prezývku anjviac neznášate ? tak to som odpovedala hlavne na tú prvú časť
mima prestaň ma už zabíjať tou mačicou vždy keď to pripoemnieš mne vyhŕknu slzy!!!!
veď nie nie... veď som to už vysvetlila... že z toho všetkého čo som napísala nemám rada len tu maju a majku... inak znesiem asi všetko.. veď pri tebe si človek zvykne aj na mraziak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Jezis!
Boha!
Zasran
a nasli by sa aj dalsie
a kolegovia mi s obľubou hovoria Gloňa, čo ešte prekusnem, ale keď mi povedia pazucha, je to ešte horšie. Lebo.. ty moje podpazušie
mam rada prezyvky, aj ked ma volaju seci inak, doma inak, vonku inak, v skole inak
nvm prečo niektorí rodičia tak volajú svoje deti !
ja som nikdy nejakú prezývku nemala, iba čo ma jedna kamoška zvykla skomoliť na Luciferku, ale to bolo také podarené
a jasné, jedna učiteľka ma zvykla volať Luca... vŕŕ, by som vraždila...
A ja neznášam Natka....(blee)
Z toho ma chytajú nervy...
znesiem vsetko (janka, jana, jakna, džejn aj janči celkom ale ked ma kamosky zavolaju jančika tak mam velmi vysoky pulz
a este Gombík
alebo Gombíková
a este Radlicka
a este Vidlicka=D
a este Vidluska (rolf) to su vymysly jednej spoluziacky=D tie posledne tri=D
@Xmimix marfuska anjelik
no najviac mi ide na nervy "bystričanka" alebo "apeiron" alebo "mama", našťastie ma tak už dlho nikto nenazval... a tiež nemám rada, keď ma niekto volá "moja" po piatich sekundách čo sa poznáme...
veď nie nie... veď som to už vysvetlila... že z toho všetkého čo som napísala nemám rada len tu maju a majku... inak znesiem asi všetko.. veď pri tebe si človek zvykne aj na mraziak