Aká reklama vás najviac upútala,zabavila,oslovila?
Reklamy...Táto diskusia nadväzuje na môj akurát napísaný blog...Aká je vaša reklama? Čo by malo a čo by naopak nemalo byť v reklame,podľa vás..Aká sa vám najviac páči a aká nie?
stare dobre vianoce od kofolkyxD
cau bracka xD bublinky sepkat bambooooocha xD
a taka oldies xD xD garapaaaaaa xD fuj uz mam z toho alergiu xD staci si len spomenut xD ale isteho casu to bola pecka xD
Ale moje number 1 - niekedy dávno chodila taká bohovská reklama na nejakú stavbársku firmu či čo: Hrala tam taká pomalá nepokojná hudba a taký duch ženskej zo sviečkov chodil po hrade prechádzal cez všetky objekty. Potom prišiel k jednej stene ale namiesto toho aby cez nu prešiel si o nu buchol hlavu a také ooouuuu. A nasledovalo: Cez naše steny neprenikne nič. (alebo niečo v takom zmysle)
Ja sa v škole práve učím o REKLAME ...takže dobrá téma ...
Každú jednu rozoberáme a učiteľ väčšinou vyberá dobré pecky ...
Dneska sa mi najviac páčila táto...
na kofolu mam rad a este som mal rad vianoce salala...potom to prehnali ..a neznasam na pracia prasky a woolite a nwm co..ako fakt uzasne ze niekde vonku su a zrazu nejaka pica vytiahne woolite alebo cilit ze akoze ma niekto total zajebany hajzel da si tam na 2sekundy cilit a ptm po jednom zotreti ciste jak howado( ako fakt "realne" je na tom to ze ma taky spinavy hajzel a ze po 1sekunde je setko ciste)
tych reklam je dost, kedze je tam 15 minutovy blok reklam par krat za film, ale mozem spomenut Kamionistov na tatru, Sajfu a Adelu na orange vianoce (haluz...cecina! haluz! cecinaa!
mne sa páči teraz reklama na detské dojčenské mlieko, ako sa tam smejú také batoľatá Najprv je niečo v zmysle "Vyzerám, že ma bolí bruško?", potom "Vyzerám, že mi chýbajú vitamíny?" a nakoniec "Vyzerám, že sa bojím bacilov?" To posledné deco je najlepšie. Strašne pekne sa smeje
super reklamu som este videla,ale neviem ju najst...ukazali chlapika,sportovo obleceneho,bezal po asfaltke popri jazere..dobra hudba...a pri jazere stalo auto..TOYOTA..bezec podisiel k autu,poobzeral sa,nikde nik...a isiel otvorit dvere,vtom sa auto zosypalo-plaketa- a z jazera sa vysvihli chapadla,bezca schmatli...a stiahli s spat..clup..ticho...a vtom dalsie chapadla,napravili plaketu a potisku sa sitahli pod vodu...
a co tak este reklama na globtel ci co to bolo...CHYTIM,VLOZIM A SOM IN?
alebo ...mozes vyhrat PT cruiser to bude ta srpavna sou..potesia ta prima nizke ceny hovorov ..vianocna prima karta
@baarculiq to je aj moja naj
a mala som rada ešte kukuričky bonduelle... @spekacik si mi to vytrhla z huby,fakt...ako každý bežne nosí takéto veci v kabelke
a tá zajebaná vaňa v tej reklame...nemá chyby...moja babina hovorí,že tam by mohla aj nasrať,to mi neumyla...
...taká staršia... tuším na bonaqu, bola tam animovaná voda a pesnička s textom:
"Vzpomínám, jak jsme chodívali pro vodu...
Voda si na to vzpomíná, voda je krásná, voda má, voda má, voda má...
Voda má, voda má, voda má rozpuštěné vlasy..."
A potom ešte jedna, ale absolútne si nespomeniem ktorá to bola, každopádne chodí iba na čechoch...
mne sa moc moc paci ta na kinder bueno.....giva bitta hmmmm to meeee : newem text... ale potm som so sesterkou nasel na yotube taku komunisticku na pancuchy ze pabone abo pavone.....a sme skoro revali od toho :d streba kuknut
mne sa paci reklama od orangeu. Odohrava sa vo francuzskom metre. Chlapec a dievca sedia oproti sebe a dievca zacne opakovat vsetko co chlapec urobi. Nakoniec si on stiahne dole tricko a ona nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
cau bracka xD bublinky sepkat bambooooocha xD
a taka oldies xD xD garapaaaaaa xD fuj uz mam z toho alergiu xD staci si len spomenut xD ale isteho casu to bola pecka xD
Taky chlapik tam bezal v lese ked snezilo. Samotna reklama nic moc, ale doprovodny text nemal chybu
a inak reklamy aj ked pozeram vobec nevnimam,cize tak
Ale moje number 1 - niekedy dávno chodila taká bohovská reklama na nejakú stavbársku firmu či čo: Hrala tam taká pomalá nepokojná hudba a taký duch ženskej zo sviečkov chodil po hrade prechádzal cez všetky objekty. Potom prišiel k jednej stene ale namiesto toho aby cez nu prešiel si o nu buchol hlavu a také ooouuuu. A nasledovalo: Cez naše steny neprenikne nič. (alebo niečo v takom zmysle)
Každú jednu rozoberáme a učiteľ väčšinou vyberá dobré pecky ...
Dneska sa mi najviac páčila táto...
kks
@fritous sak pecka? a ta hudbaa
alebo ...mozes vyhrat PT cruiser to bude ta srpavna sou..potesia ta prima nizke ceny hovorov ..vianocna prima karta
a mala som rada ešte kukuričky bonduelle...
@spekacik si mi to vytrhla z huby,fakt...ako každý bežne nosí takéto veci v kabelke
a tá zajebaná vaňa v tej reklame...nemá chyby...moja babina hovorí,že tam by mohla aj nasrať,to mi neumyla...
smart pre dvoch...žiadne zadné sedadlá...
"Vzpomínám, jak jsme chodívali pro vodu...
Voda si na to vzpomíná, voda je krásná, voda má, voda má, voda má...
Voda má, voda má, voda má rozpuštěné vlasy..."
A potom ešte jedna, ale absolútne si nespomeniem ktorá to bola, každopádne chodí iba na čechoch...