keď sa môj kamarát hral na pokeci že je môj "idol",do ktorého som bola asi pred 3 rokmi zbláznená a vytvoril si teda profil na pokeci a potom mi napísal RP...Písal mi že sa mu páčim atď a ja som myslela že sa mi to asi sníva alebo čo...nechápala som ako môže mať zrazu o mňa záujem potom som začala mať na toho kamaráta ale podozrenie že to on si robí zo mňa piču len a tak sa mi potom priznal už...a okrem tejto RP kopa iných nechutne úchylných aj napr. s ponukami aby som nejakého chlapa ošťala,atď, hnus...
ked som tam chodil, tak som neznasal, ze prve co mi prislo "posli fotku", pritom dotycna osoba NEMALA v profile NIC, dokonca ani vek tam nemala (ja som mal vzdy aspon vyplneny profil).
ponuky na orál za neviem kolko, alebo cez webku sa pozerať ako sa niekto robí alebo chceli aby ja a tak.. alebo nezaväzné stretko a pod. strašné alebo hned prvá RP či sa nechcem stretnúť alebo či nechcem heslo do ich albumu kde mali svojho bimbasa
@7 takym som ani neodpisoval ked som tam kedysi chodil
mne dochadzali casto v noci: ze nedame fajku? toto mi uz liezlo pekne na nervy a potom som aspon vypustil nervy z celeho dna na toho buzeranta myslim ze v tej chvili boli radi ze to len citali
inak co mi najviac prekazalo v RP?
ked som s niekym neznamim kto ma aj profil vyplneny aj fotoalbumy kecal a musel som ho ucit rozpravat. ako fakt tam kopu retardovanych bab (chalani neviem , chodil som tam pokecat s babami-nove kontakty neboli zle ) v profiloch ze ,,som megaukecana baba ,napis popiseme super" tak co ja viem zaujala profilom aj foto napisem a taham z nej po slove ..to ma ako velmi trpezliveho cloveka bavilo asi tak 10minut .nieco ako druha sanca pre toho druheho.ale ak sa to nezlepsilo proste STORNO odpovede a mam v-----
@viollin keby bol kreativny tak ti odpise ze dobre ved ti mohol dat kluce aj od skody 120 ktoru zozenies aj za 100eur a je to este menej ako 20tis sk vyhodne no nie? ved si nepovedala ake chces
mne prisli uz rozne uchylaciny..od klasickych ponuk na sexik,oral,anal neviem co..az po ovonanie mojich pouzitych nohaviciek/ponoziek, ziadost o pristupenie nejakeho uchyla podpätkami az po lesbicke navrhy..ach,pokec je zlo.
@djdaniels aby bol kreativny musel by mat aspon stipku rozumu a vzhladom na to ze mi taketo napisal len samo sveci ze to mal od zaciatku prehrate ...btw keby mi povie ze ano tak by som sa spytala ze ake a keby povedal ze skodu 120 tak by som povedala nejake maximalne drahe,jednoducho by aj tak nemal sancu
nemam fotku, iba albumy a vyplneny profil, pisem si iba s ludmi ktorych poznam a mam svaty pokoj .. ja som cuzdej holke nenapisal uz pol roka a nemam preco to zmenit, presne ako napisal @djdaniels je tam kopa retardaciek, ktore nevedia vysúkať zo seba vetu ktora by davala zmysel, kedze ja sa neuspokojim iba s jednoslovnou odpovedou na ktoru sa neda nadviazat, nepisem si s nikym cudzim
@17 To je klasika, takých som aj ja už plno podostával
Ja som bol raz úplne vedľa, keď mi jeden chlap napísal, že či mu ho nevyfajčím. OK, takýchto je na pokeci plno, tomu som sa nečudoval, ale keď som z jeho profilu zistil, že má takmer vek dôchodcu, tak som len čumel =D
hm take bludy cloveka nezarazia - lebo ludska hlupost nieje ziadna novinka skor ma zarazaju RP typu: 1. ahoj pokecas. pricom dalsie RP od toho cloveka sa uz nesu iba v znameni AHA, MHM, HMM, LOL, JOJ, OK, SUPER - peoples are realy freaks
Hm.. keď som bola malá, som tam mala fotky v albume a nejaký 18-ročný chalan mi napísal, že mám sexi nohy (mala som asi 10 rokov a skutočne som nevyzerala na viac) .. a to ma dostatočne včas upozornilo, že AZet nie je to pravé pre mňa
: ) bez nejakeho vacsieho komentara. Este ze mne take RPecky neprisli a dufam ze ani nepridu. Este to "cauko nepopises" od 13nast rocnej ap. je znesitelne. Aj ked ma niekto silnu potrebu sa vyrozpravat do sytosti "AHA, MHM, HMM, LOL, JOJ, OK, SUPER, . . .", al. nadsenci gramatiky: "aSDFg hJklKJ1HGF45d FGH85jk46 6#&@4lkjh1528 #&58gfdfghjk l dfg HJKlJ H!fdFG H??J"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Podotýkam v miestnosti KE, na sklo som nenapísala ani čiarku.
ahoj, veľmi sa mi páčiš, nemáš chuť sa robkať so mnou?
a ani foto som tam nemala
kks to je super zabava ked niektora odpise :
mne dochadzali casto v noci: ze nedame fajku? toto mi uz liezlo pekne na nervy a potom som aspon vypustil nervy z celeho dna na toho buzeranta myslim ze v tej chvili boli radi ze to len citali
inak co mi najviac prekazalo v RP?
ked som s niekym neznamim kto ma aj profil vyplneny aj fotoalbumy kecal a musel som ho ucit rozpravat. ako fakt tam kopu retardovanych bab (chalani neviem , chodil som tam pokecat s babami-nove kontakty neboli zle ) v profiloch ze ,,som megaukecana baba ,napis popiseme super" tak co ja viem zaujala profilom aj foto napisem a taham z nej po slove ..to ma ako velmi trpezliveho cloveka bavilo asi tak 10minut .nieco ako druha sanca pre toho druheho.ale ak sa to nezlepsilo proste STORNO odpovede a mam v-----
Odpoveď bola poslaná dnes 01.03.2009 o 11:24:
ocikáš ma? prosiim napíš RP už sa teším
mor na takýchto!
Ja som bol raz úplne vedľa, keď mi jeden chlap napísal, že či mu ho nevyfajčím. OK, takýchto je na pokeci plno, tomu som sa nečudoval, ale keď som z jeho profilu zistil, že má takmer vek dôchodcu, tak som len čumel =D