Som proti kríženiu psov, príde mi to dosť nehumánne... a najmä ľudia, čo vlastnia mopslíkov a podobné úbohé potraty, čo sa do smrti len trápia, tým by som oči povypichoval a končatiny poodrezával OK, Mayben by som uše3l
Jeeezis tych je milion. Vseobecne velke plemena. Male nemam moc rada a ani hunate velmi nie, vynimka je nas maltezacik ktory je aj maly aj hunaty ale je nas
nemecký ovčiak, austrálsky ovčiak, československý vlčiak, labrador, zlatý retriever, novoškótsky retiever, howavart, írsky seter, nemecký krátkosrstý stavač, bretónsky španiel, border kólia, slovenský kopov, americký staford a vlastne ešte kopa ďalších (ujúkam, keď vidím hocijakého psa), ale z týchto by som si vedela vybrať nejakého, len by som musela zvážiť ich povahu a moje možnosti ... ale krížence sú tiež super
Povahou, pracovnou inteligenciou aj vzhľadom:
1. mini - papillon
2. small - šeltia
3. middle - borderka
4. large - vyžla (tá jediná najmä povahou, lebo iné krátkosrsté stavače sa mi páčia vizuálne viac, najmä nemecký stavač)
@antifunebracka hmm nas pes bol uz narodeny ked sme sa rozhodli ze ho berieme a lepsie keď je u nas a ma sa dobre, ako keby bol u niekoho kto by nanho sral. Myslim, ze kazdy tvor ma pravo na pekny zivot. A nechapem co ti vadi, nerobim tu reklamu mopsom a ani nie som fanaticka pica ako mnohe baby co si vsade mozne pisu k menu "pug" a idu sa z toho pojebat lebo je to moderne. Este by som rada dodala, ze nevies preco mame prave tohto konkretneho psa a ani ako sa onho starame zo zdravotneho hladiska.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
aj chlapi sa mi pacia taki
ale pacia sa mi skoro vsetky, az na tie potkany male ustekane
Vlastne sa mi ani nemôže nepáčiť, lebo jedného nemeckého ovčiaka mám doma a je to úžasný pes...
A všetci majú pravdu.
Mne sa páči labrador (obzvlášť hnedý), husky a anglický buldog.
Vraj su to najinteligentnešie psy, aj keď pri pohľade na môjho hava o tom často pochybujem
Ale aj labradora by som bral.
Vlastne hocijakého psa, vrátane miešancov.
1. mini - papillon
2. small - šeltia
3. middle - borderka
4. large - vyžla (tá jediná najmä povahou, lebo iné krátkosrsté stavače sa mi páčia vizuálne viac, najmä nemecký stavač)