Ahojte, viem že to je možno čudné ale chcem sa stať psychiatričkou lenže neviem nikde nájsť kde sa to študuje je mi to jasné že na lekárskej ale nenašla som nič konkrétne , ono je to už od bakalára tak rozdelené alebo až neskôr alebo ako to je som z toho
@candy36 ale neni blba.aj ja som si strednu vlastne rozhodla az ku koncu roka ked sa pytali na aku chcem ist.dovtedy som o ziadnej strednej ani nic nevedela
Preco by som si to mala zistovat roky dopredu ked ani neviem ci dany odbor bude akreditovany ? alebo ake budem mat moznosti vzhladom na financie a podobne ?
Ano je to rozdiel studuje sa to na medicine len som nevedela ci sa to da studovat hned alebo sa to rozdeluje az po bakalarskom studiu
@piter09 Nezabijem, len mi to príde divné Ja som od 1. triedy vedela, že budem po 4. prestupovať na osemročné gymnázium, a od primy (1. trieda 8roč. gymnázia) som vedela že po kvarte budem prestupovať na bilingválne, aj keď vtedy ešte ani u nás v meste nebolo, a už teraz viem, že budem študovať v USA (a nie je sily vo vesmíre čo by mi to prekazila) a že maturovať budem z chémie a biológie
@candy36 ale zase rozhodovat sa o buducnosti v prvom rocniku na strednej, ked este nie si uplne rozkukana je podla mna blbost, este zmenis nazory kopukrat a "zmudries"....ja som sa rozhodol az v 3. rocniku, a urcite vtedy som mal vacsi prehlad ako v prvom
No najprv všeobecné lekárstvo, mimochodom to nie je bakalárske štúdium ako si napísala, ale spojený prvý a druhý stupeň a vychádzaš s titulom MUDr. po 6tich rokoch a potom od 4 do nejakých 8 rokov špecializácia v danom odbore. I
@nixxina predsa viem kde sa to studuje len som nevedela ci sa to da studovat hned ako nastupim na vs alebo az sa to neskor rozdeluje , okrem toho a co ked je to tazke ? mam sa na vsetko tazke vykaslat v zivote ? kaslat na svoje ciele , sny len preto lebo to je tazke a mozem si vybrat aj lahsiu cestu ? smutne je ked niekto vobec takto uvazuje ... a inak vsetkym dakujem za rady a nazory
@candy36 pochop v tvojej peknej hlávke fakt že nie je ani zd'aleka jednoduché v dnešnej dobe si vybrať aký odbor máme študovať, pretože právnikov, ekonómov, psychológov a iných humaniťákov je jak Poliakov na youtube a na technické či prírodovedné smery mnoho ludí bunky nemá...
@podcenovana hm, humanitné nič študovať nemôžem, lebo z náuky o spoločnosti by som musela maturovať v angličtine a to sa mi nechce ani trochu, a už som tu písala, že pôjdem maturovať z chémie a biológie
@nixxina tak teraz si ma definitívne presvedčila, že vieš len kritizovať a nadávať, takým ľuďom je zbytočné niečo hovoriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Takéto hovadiny by si si mala zisťovať od prvej triedy na strednej snáď!
Ano je to rozdiel studuje sa to na medicine len som nevedela ci sa to da studovat hned alebo sa to rozdeluje az po bakalarskom studiu
psychologia je nieco ine
ja som si vybral vysoku mesiac pred podanim prihlasky, zabi ma
@echoechoecho no možno máš pravdu, ale ja mám rada všetko pekne naplánované
ale na druhej strane psychiatria je najtazsie co sa da studovat hadam, a pokial v 19ke ani nevies , kde sa to studuje, vyber si nieco ine
ty ubersprávna
@nixxina tak teraz si ma definitívne presvedčila, že vieš len kritizovať a nadávať, takým ľuďom je zbytočné niečo hovoriť
@amikadze prečo by som ti mala niečo hovoriť?
@megu neber to v zlom