Táák ostawaju nám ešte dwa týžnde prazdnin ...a ptm sa zas všetci pobereme do škol či už do zakladnej, strednej či vysokej ...na aku školu idete ???? a kolkataci budete ?? tešite sa alebo skor mate obavy ???
tákže... ja som sa po ukončení strednej školy (vyučená kaderníčka) rozhodla, že pojdem na ďalšiu strednú školu od začiatku ...ale nakoľko na tej mojej vysnenej škole neotváraju odbor fotograf..mám vybavené, že ma dajú k fotografom druhákom...takže pôjdem rovno do druhého ročníka (mám čo doháňať :/ )...no a tá škola sa nachádza v Kalnej nad Hronom, čo je cca 8km od Levíc...keby sa btw náhodou našiel niekto, kto tam chodí alebo tam tiež eštelen ide, tak mi napíšte!
Tretiak na priemyslovke v Dca odbor strojár... a už sa teším na raňajšie fajčiarske síce nefajčím, na velké prestávky do Lidlu, na niektoré hodiny, krčmu a kalčeto po škole a nakoniec preplnený bus s mechatronikmi ktorí drbú také chujoviny...
@mima14795 lebo sa mi nechce do roboty ....ale aj preto, že som strašne chcela ísť za fotografku...ale nikdy som si tam nedala prihlášku, bo som si myslela, že by ma nezobrali, nakoľko som na ZŠ nemala najlepšie známky...ale teraz, keď som sa vyučila za tú kaderníčku (čo ma btw absolútne nebaví a ani nikdy nebavilo) som sa rozhodla, že to skúsim aspoň....a tralalaaaaa, ide sa!
@mayben jáááááj ale takto si zbytocne teda chodila ....za tu kadernicku ..teda nie ? ale apson wies aj to ..a budes aj fotografka hh ...lenze hned do druheho rocnika nastupujes ? ta zoibrali aj tak ??
@mima14795 no zbytočne vlastne :/ ...no, mňa zobrali najprv normalne...lenže nakoniec mi odtial prišiel list, že sa kvôli nízkemu záujmu nebude ten odbor otvárať...a tak tam mamina volala a vybavila mi, že ma šupnú hneď do druháku ...aspoň skôr skončím ...ale budem mať čo doháňať ...
@mayben ....aha tak to mas super ze ti to tak mamina wybawila ...hh ...a tak drzim ti teda palce aby si to zwlaadla a to budes kazdy den dochadzať či ako ?
@psycholilithka noo tak to ti neviem povedat... ale ked spoluziacka este byvala na intraku a bola som u nej na izbe, tak to vyzeralo celkom v pohode..asi podla toho ze kde by si byvala ale ta spoluziacka isla nakoniec na privat,lebo sa jej na intraku nelubilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
ruské bilingválne, druhý ročník.
neviem sa dočkať
A tak ma serie, že budeme mať o hodinu menej matiky a franiny, hlavne že budeme mať o hodinu viac geo a bio :/
A či sa teším? No ale hej, teším, bude jeseň
ale som škodoradostná
a neteším sa,.
PS: Ja sa nikdy netesim na skolu (A)
na leopolda saru a budem druhacka
Áno, veľká maturantka. Ach.
Mám z toho žalúdočné vredy a obličkové kamene.