mno hej zalezi odtoho co chces studovat...ak vytvarnictvo tak je jedna skola v leviciach ale aj v blave....ja dost lutujem ze som nesla do blavy....v LV su strasne podmienky...cloveka to potom este viac znechuti a nechce sa mu tolko kreslit ako predtym....takze zalezi to len na tebe....ak chces stranku nasej skoly tak je to: soutaolv.edu.sk tam si mozes kuknut blizsie podrobnosti
Skola uzitkoveho vytvarnictva,Dubravska cesta 11,Bratislava...Najlepsia umelecka skola na slovensku...podla statistik...tak ale aj z vlastnej skusenosti...Supka rulezzz!
noo ja chcme ist na skolu uzikoveho vytvarnictva ale do kremnicee .. a vy co chodite na umelecke tak najaky odbor aa keby mozete sa este ras rozhodnut tak na ktory by ste sli teras??
mna teraz cakala tiez podobna dilema,ale ja som si xcela dat dizajn,graficky, tak som nakoniec zvolila sukromnu skolu v BA...znama aj ako ANIMA...rozymslala som este nad skolou dizajnu v blave,aj nad supkou samozrejme,lebo ved supka je supka,ale mylslea som ze by ma nevzali...a mala som aj prihlasku do trencina,tam je tiez dost velky booooom,,,ale ako nahle bolo po talentovkach,so si hlauvu trrieskala co som si nedala na supku lebo by ma mozno vzali...tak fakt zalezi co xces studovat..aky odbor....ja som si zvolila tu grafiku lebo taka skvela v kresleni rucnom nie som.a rada veci doladujem a kombinujem porste farbicky a taak..ak xces grafiku,tak blava...ak xces sperkovnictvo zlatnictvo a take te odbory,tak si kremnicu alebo hodrusu,a pod..
Ja by som tiež teraz chcela ist na umelecku... mame si dat do konca tohto týždna predbežné prihlášky... Chcela by som odbor grafika /dizaj fotografie... pozerala som na www.skoladesignu.sk ale niesom si nou velmi ista... pomožte pls
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov