Ahojte Naozaj by som rada vedela o čom čítate najradšej. Či su to už nejaké tie príbehy básne či uvahy, ktoré vás zaujmu najviac? Niečo romantické, erotické, vtipne, satirické.. ?
@tanecnica002 myslíš blogy tu na Birdz-e ? ak hej tak čítam ak ma zaujme nadpis , alebo od Birdz-ákov ktorý zvyknú písať dobré blogy, keď vidím, že pridali nový tak čítam
blogy nečitam! ak tak píšem ich alebo si prečítam nejaký podla názvu ale prečo? - už dávnejšie som si všimol tzv. "birdzovksý písací štýl" = píšeš úvahu o živote, pričom nedávaha úvaha žiaden zmysel ani ponaučenie ale snaží sa hrat na city. Pravdaže tieto b logy su vždy v topke a tie, ktoré sp naozaj dobré ostávajú v popredí.
myslím, že podľa nadpisu si vyberiem, ale väčšinou sa dostanem po 4. riadok, pokiaľ ma blog zaujme, tak ho preskackám až do posledného riadku a ak v tom nájdem niečo ozaj zaujímavé, prečítam celý, zatiaľ som tak prečítala asi 3
cestopisy, úvahy, také tie klasické "čo mám nové" formy. snažím sa vyhýbať ľúbostným a sebaľútostným výlevom, plus často básniam, lebo sú väčšinou písané takým tým strašne dramatickým, pseudoumeleckým štýlom, ktorý ma dokonale irituje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
jedine ak ma zaujme nadpis alebo prvých pár riadkov
a to je väčšinou satira
Je to naprd.
určite nie výlevy decák o nešťastnej láske a utrpeniu v živote...
malokto vie pisat
myslím, že podľa nadpisu si vyberiem, ale väčšinou sa dostanem po 4. riadok, pokiaľ ma blog zaujme, tak ho preskackám až do posledného riadku a ak v tom nájdem niečo ozaj zaujímavé, prečítam celý, zatiaľ som tak prečítala asi 3
alebo casto si precitam nieco, ked vidim, ze to bolo uspesne,..