A znovu prosím o radu. Kúpil som drahé Emericy, hneď po pol roku som reklamoval pätu... potom som rovno šiel k obuvnikovi a teraz sú v oprave tretíkrát.
Takže cena nie je úmerná kvalite, preto by som chcel poprosiť nejaké rady, ktoré značky vás nesk
Na bežné nosenie Adidas... V pohode mi vydržali 2 roky, ešte kľudne držia ďalej, aj keď päta sa už derie (kde sa obúva, od toho že ich normálne nešnúrujem). Ďalšie budú buď adidas, alebo Converse
...Mno a s Converse som nikdy nemal problem, mam uz aj 3 rocne kusky a stale sa v nich dobre chodi, ku podivu nie su nikde poskodene a to som v nich aj lesy brusil...
@delpurr hehe a to si uz odkial vycucal kamo ?, .....ze diskoboty hehe no ako kazdy mame ini vkus mne sa tie pacia kazdemu sa ine pacia ..aj ja by som ti mohol povedat na tie tvoje papucky ze su shit no ale nepoviem chapes ma hej ? ... ...
@delpurr hmm mno ako myslis a odkial vies ze su to diskoboty ked si take este ani nevidel hned na poprve ti len to napadne. .. ...a inak kupil som to v garazi to je taky znackovy obchod pre skejtákou len aby si vedel ..takze nemyslim si ze by to boly diskofilne boty
@smajdalf pico, naco by som ich skusal ked su skarede ako noc, preboha co to nechapes? co uz ine sa vybera podla vzhladu nez topanky a oblecenie, pohni kus pilinami... su SKAREDE a okrem toho DISKOFILNE!!!!
@delpurr a ja ti zas píšem že sám si škaredý Ja som to pochopil keď si to napísal prvýkrát, ja to len ignorujem, pretože to je tak kurevsky individuálna vec...
@delpurr Najdôležitejšia ? Kde žiješ ? Radšej budem mať škaredé topánky, ktoré mi vydržia, a budem sa v nich cítiť pohodlne, aj keď budú diskofilné, jak jeden kkt povedal, jako mať tenisky ktoré sú "pekné" ale po mesiaci sa mi roztrhnú a nebude sa v nich dať prejsť pol mesta...
@delpurr o 4 komenty vyššie máš napísané, že to čo sa ti lúbi je individuálne... Manták, jak si sám povedal Mne sa lúbia, to že sa nelúbia tebe, je mi ukradnuté...
@delpurr fuuu kamo tak ti si velmo vedlaaa .. tu uz nejde o boty ze pilini a vsetko mozne diskofilne obrabacky kde ti zijes povedz mi ? .... robis to naschval ja to viem urazas ludi lebo ti to robi radost hmm mno couz ..pises tu jednotlive sracky ako keby si ty tu bol kral a niesol faklu heh zobud sa nemás nic ine napraci len tuna pisat blbky .tak ako ja som stebou skoncil v pisani... ked nepises normálne inteligentním sposobom nedá sa stebou normálne pisat ....cau
@delpurr Prečo ? Pretože mi pičuješ na boty, a nič o nich nevíš, len že sú "diskofilné"... Zato že prijebaná trinástka povie tatkovi že ona také chce, a tebe potom prijdu diskofilné, to je tvoj problém... Očividne si ich nenosil, tak seď a hompáľaj nožičkami... Každá minca má 2 strany...
@smajdalf picujem ti na boty, lebo sa mi zdaju diskofilne to je teda riadny pruser vsak? Nenosil som ich, nenosim ani nebudem, lebo su SKAREDE AKO PICA a mozes mi tu pisat co len chces, moj nazor nezmenis tak lahko
@delpurr Ja som kľudný človek, len ma serie debilita ľudí, ktorí nedokážu pochopiť svet okolo seba... To čo je pre teba škaredé ako piča (aj keď neviem odkiaľ si to prirovnanie zobral, aj keď... šak ja proti homosexuálom nič nemám...) sa niekomu lúbi... Tak drž pekne piču a krok Dohovoril som !
@smajdalf vyjadril som si svoj nazor, ako to uz obycajne ludia robievaju hlavne na forach... zaroven ma chytaj za kazde slovo, o tom rec nebola je rec o tom ze tie boty su podla mojho nazoru skarede a hnusne, ze ty si blby ako tago, az to pekne neni
@miaw@delpurr@jeko a kde ste zohnali Falleny? V KE bol obchod, ktorý mal Falleny, ale neverím, že boli original, vyzerali uplne inak ako klasické falleny a vydržali dva mesiace.
jedine Airwalk .... tejto značke verím a nosím ju už dlho. Nekupuj ale z neakých predajný blbých objednávaj z čiech alebo rovno z francúzka. Ale to je kvalita sama o sebe.
@delpurr už si niekedy videl že by mala botaska prišitú podrážku? ja veru nie všetko je to lepený šrot a máš pravdu sú otrasné. mne sa najlepšie osvedčili výsadkárske baganče, steely, a francúzka vojenská obuv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
ja som v nich chodila na túry, do lesa, po ľade, vo snehu, v daždi no nikdy nepremokli a ešte stále sú v pohode! (dobre som tie boty otestovala )
ale nie, neviem. mne sa osvedčili DC.
ale nie no teraz vazne ja mam dobre skusenosti s : Nike,Adidas, a dobre su aj Adio
Nezda sa, ale proste toto su kvalitne platenky
v Ke neviem....ja mam z netu...ale falleny mam z Prahy
ked,tak sa tam zastav maju aj fajn ceny
adio, DC, vans, etnies pripadne circa, ale circy nemaju taku hrubu podrazku, takze sa rychlejsie deru, ale ADIO najviac
@filipkoo no to mas tak - zavisi to od modelu, nie az tak od znacky. Mam etnies ktore drzia 3 roky a mam etnies ktore vydrzali cca iba po roka...
Ale vseobecne fallen, DC by mali drzat najviac converse drzia, ale tiez su dost na jedno kopyto
@smajdalf kazdy chobot a kazdy fras, nosi znacku adidas
cvičim v nich už dlho a všetko pohode vaha, ktora pôsobi na pätu je určite 5-6 nasobok tvojej a zatiaľ s pätou nič
Kde zijem? Ty si kupujes boty podla pevnosti a ako su zosite? Alebo ta najprv zaujmu svojim vzhladom?
Samozrejme, ze na kvalitu dbam, boty nekupujem len tak hocikde - ale az po tom, co sa pozriem na to ako vyzeraju.
ale nee v tomto ja neradim lebo ja kupujem u vietnamcou za 12 € a tie vydrzia tiez tak do pol roka