@spomienky7 nemáš pravdu dá sa tam dostať aj normálne bez 4000 eur....lebo každý rok tam berú aj zopaár ľuďí čestne...stačí ak spravíš vedomostný a psychologický test na plné počty...ja som tam bol pred 3 rokmi na primačky a trochu mi nevyšiel psychologicky test a skončil som tesne nad stovkou...čiže skoro som sa tam dostal ...stačí si len k tomu poriadne sadnúť a namakať sa a mať dobré materiály
@marylanda čo som sa dočítal na APZ tak oni ti pošlú obsahové zameranie vedomostného testu po zaregistrovaní prihlášok najneskôr do 30 apríla 2012...a prihlášku musiš poslať do 31 marca 2012
keď ti príde to obsahove zameranie možno ti s ním budem vedieť pomôcť
hah, tiez som tam chcela ist, tesila som sa, secia sme boli radi, ale potom som zistila, ze ee, nemam na to peniaze holt, tam sa skusky kupuju, nie robia
@lapeloenriquez díík sa normalnu odpoved no oni posielaju to obsahove zameranie formou okruhov otazok ktore nie su vypracovane...nevies kde sa nahodou daju zohnat tie minulorocne otazky aby? aby som sa aspon trochu lepsie vedela v tom zorientovat
poznam zopar ludi, ktori tam studuju uz 5 rokov a som presvedcena, ze si nezaplatili ani jednu skusku. je fakt, ze tam tieto veci funguju vo velkom, ale pride mi hlupe odradzat niekoho len na zaklade toho. ja som tam prijimacky robila aj som ich spravila,ale vybrala som si nakoniec inu skolu. a materialy som mala od cloveka, ktory tam robil prijimacky rok predo mnou, ale nemam to v el. podobe....
Hehe zase super ked niekto pise a ani tam nechodi ked niekto tvrdi ze sa tam kupuju skusky nech mi to povedie kludne do oci rad sa snim stretnem lebo takuto k*kotinu som uz dlho nepocul studujem tam a skusky su absolutne regulerne ale chapem ze blbec co sa neuci si nieco musi vymyslet...a k primackam...su dve moznosti: bud ta tam niekto dostane alebo mas iq 150 a spravis primacky na 100-95% inac natu skolu mozete velice rychlo zabudnut ja som sa dostal na 2 krat a ucil som sa cely rok, a ked niekto tvrdi ze su tam lahke primacky tak je to tak smiesne ze to povie len vymetenec! Na akademiu je najtazsi primaci proces spomedzi setkych skol na Slovensku vela dobrych ludi sa nedostane a potom pisu a vymyslaju si hluposti na diskusiach a vylievaju si tym svoj zial zo srdca, ked si ktomu clovek sadne a uci sa podstivo cely rok sa dostane tak ako ja a nemusi nic platit ako pisete v tych duchaplnych komentoch kebyze ma clovek platit 4000 tak ide na sukromnu radsej a ne na akademiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
prijali 94
kamoska mala 1,04 a nedostala sa
keď ti príde to obsahove zameranie možno ti s ním budem vedieť pomôcť
...inac vdaka za ochotu pomoct