Ak chceš ist vyslovene len na školu, tak prímačky z telesnej nemáš a myslím že tento rok sa príjma podla priemeru (ak sa dobre ucis máš vyššiu šancu).
Ale asi si to zle pochopila, ty sa nemozes ucit len na katedre jazykov
máš tam len 2 odbory. Ochrana osob a majetku a druhý odbor Bezpečnostné verejno-správne služby a tam sa učíš aj jazyky ktoré vyučuje práve katedra jazykov
@1@interrupcio tomu prvému akosi nechápem on predsa hovoril o percentách kde sa vlastne má spraviť priemer. Čiže debil bol asi tak len ten, kto tam dal to video ako výsmech a sám nevie základy matiky
@interrupcio hej alebo mohol rovno povedať že priemerne to bude 100,5% ne? Myslím že každý normálny človek to hneď pochopil. Tí čo nie sa akurát tak strápnili no bohužiaľ sú natoľko zabednení že si to ani neuvedomia a radšej sa budú na Spišiakovi smiať
minulý rok brali podľa priemeru z koncoročných vysvedčení a polročného zo 4. roč. Posledný prijatý mal tipujem okolo 1,4 priemer.. Tento rok sa berie opäť na základe prijímacich testov.. z telesnej nie sú prijímačky.. iba všeobecný prehľad (dejepis, noska) pravopis, psychotesty
ajajaj, dufam, ze podla prijimacok lebo priemer mam okolo 2... takto vyzera ked niekoho nebavi obchodna ... bavi ma najma anglictina a ja uz fakt neviem kam by som mohlaa iiist =/
Tento rok su normalne primacky je to test a setko je na stranke skoly. Minuli rok to bolo podla priemeru a myslim si ze kazdy normalny clovek vie aky je tam problem s primackami. A aj clovek ktory ma same jednotky od zakladky az po maturitu nema iste ze ho vezmu je to najziadanejsia vyska na slovensku ktora produkuje najmenej nezamestnanych a na jedno volne miesto sa hlasi najviac uchadzacov spomedzi setkCh vysok...tento rok je sanca sa dostat 1:15 alebo 1:17 drzim setkym palce ale ak clovek nema niaku znamost mal by radsej ratat s inou vysokou skolou.samozrejme najdu sa aj vinimky ktore su tam regulerne ale tych je zanedbatelne mnozstvo ..takze racej seci otvorte oci a nedavajte si servitku pred usta...vela mojich spoluziakov so samimi jednotkami a s primackami na 97% sa nedostalo..nejde ani o znamky ani o primacky snad som vam pomohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.mojevideo.sk/video/dde8/99_1...
» www.mojevideo.sk/video/12354/jar...
Ale asi si to zle pochopila, ty sa nemozes ucit len na katedre jazykov
máš tam len 2 odbory. Ochrana osob a majetku a druhý odbor Bezpečnostné verejno-správne služby a tam sa učíš aj jazyky ktoré vyučuje práve katedra jazykov