Akademicky tyzden nie je na ucenie, ale na vyspatie sa - vrele odporucam, uz sa aj tak nic nenaucite, ja som bol cez akademicky kazdy den v skole, lebo sme dorabali labakay z fyziky a mali sme strasne fofry, ale vyspat sa je zaklad. A vo vlastnom zaujme neotvarat birdz
No ako prvu chybu som asi otvorila Birdz... ale hold rano je prednejsi net ako ranajky u mna... bo neranajkujem asi takych 10 rokov... Ale idem sa nastrnadit na slniecko pozerat do kniziek a opalovat sa... hadam mi jedno s toho vyjde
Vsetkym maturantom prajem, krasny tyzden, hlavne niektorím aby dobehli to co zameskali, aby sa aj dobre vyspali (kokos tak dlho som v zivote nespala), a v neposlednom rade, aby zmaturovali na same jednotky (jaj to je moj sen, ze?? )
Obdivujem ľudí ktorí sa počas akademického naozaj aj učia...
Ja napríklad som sa cez akademický normálne vyspala, na raňajky som si urobila čo prišlo pod ruku a televízny program v čase cca. 11:00 - 16:00 som ovládala priam naspamäť (až som prekvapená že som zmaturovala )
A tymto postom silou samozvanej a nikym neuznavanej autority potvrdenej mnou a mnou (a este mnou, aby sa nezabudlo) zakazujem vsetkym maturantom hodit pocas akademickeho tyzdna na birdz!!!
A kto neposluchne, dostane odo mna po usoch! A to by som vazne nechcel, sam sa seba bojim
hm, no mám sa asi na čo tešiť...joj, teraz sa mi tak nechce učiť, musím si dáko totižto poopravovať známky na poslednú chvíľu...omg aby som sa šla učiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale inak, akademicky mam az na buduci week...
Vsetkym maturantom prajem, krasny tyzden, hlavne niektorím aby dobehli to co zameskali, aby sa aj dobre vyspali (kokos tak dlho som v zivote nespala), a v neposlednom rade, aby zmaturovali na same jednotky (jaj to je moj sen, ze?? )
6.dakujem! ale to sa nestane/ze same jednotky! -ako idea dobra! /
..bozeee.ja musim dohanat vsetko!
Ja napríklad som sa cez akademický normálne vyspala, na raňajky som si urobila čo prišlo pod ruku a televízny program v čase cca. 11:00 - 16:00 som ovládala priam naspamäť (až som prekvapená že som zmaturovala )
za akademicak som toho popil snad 100% viac jak inokedy
Btw. nevybodneme sa na to ucenie??
vstanem - idem na birdz
idem doucit spoluziaka slovencinu
pridem - idem na birdz
potom chvilu nadavam aka som hlupa ze nic neviem a nestiham
idem na birdz
pozriem si jednu látku z dejepisu - pozriem, nie naucim!
idem na birdz
A kto neposluchne, dostane odo mna po usoch! A to by som vazne nechcel, sam sa seba bojim
veľa šťastia pri (m)učení