@Lvanka pise na nom ze garnier mineral deodorant , novinka, extra fresh, povzbudzujuci, 48h antiperspirant ,nepretrzita ochrana s aktivnim mineralom, pokozka volne dycha
... toto vsetko tam vtrepali a je taky zeleno biely
jj aj ja mam teraz ten garnier.. je dobrý ale tuhý... ono sprejové moc nepoužívam, teda vôbec.. zatiaĽ.. pretože byvame na byte mamina je alergička a neviem prečo ale ju svrbia oči z toho... aj z voňaviek... tta keĎže byt je malý, tak to radšej epoužívam.. :p ale na dome už budem... aspoň skúsim, čo viacej zaberá
@lvanka no ja ked si ho atriekam na telo tak tricko z rubovej strany nie je biele, ale teraz som ho spesl koli tebe striekla na tricko priamo a zanechal fliacik biely...
Ja mám tiež Garneir, som s ním zatiaľ spokojná. Ale tá 48 hodinová ochrana je menšia blbosť v normálnom čase, to by sa človek nemohol sprchovať . Teda keď nepočítam nejaké festivaly, kde sú obmedzené hygienické návyky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
... toto vsetko tam vtrepali a je taky zeleno biely
Takto to len urobí film na pokožke a ja som spokojná.