Keby ste si mohli vybrať hocijaké auto na svete,je jedno či starú klasiku alebo hocijaké iné,aké by to bolo? Môžete napísať aj viac Napríklad ja asi bmw 850 ci
Porsche Panamera, Porsche Carrera gt, Lexus lfa,Aston Martin dbs,Nissan gtr,Audi TT napr. je ich viac,no najviac by som sa potešila nejakému športiaku s bohovským výkonom a neskutočným zrýchlením
Mne by stačil Opel Insignia hatchback s novým 2 l bi-turbo dieselovým motorom v plnej výbave, eventuálne ešte 6 -tkový rad BMW Gran Coupé. Aj keď to je na môj vkus dosť veľké auto Proste niečo s normálnou spotrebou a hlučnosťou v kabíne pri klasických rýchlostiach na D, R, teda 130 - 170 km/h. Nepotrebujem superšportiak, ktorý má spotrebu ako tank
A jedna vec je výber a druhá platenie poistky, benzínu, opráv pri ťukesoch Takže preto radšej niečo lacnejšie
@tomtoylc nehovorím že iné sa mi nelúbia ale k passatu mám slabosť z detstva...a keď som v BA pred pár rokmi zostala stáť a civeť 10min. na auto čo sa podobalo na krajší passat tak som zistila že je to cc
@tomtoylc mimochodom už som sa v ňom aj viezla!!! 4 hodiny som sedela, hladkajúc sedačku s vypúlenými očami noačo že som neznalá, hlavne že to mne neprekáža
@lawey ... to som sa ťa samozrejme nechcel dotknúť ... len poznamenať , že mi trošku znalejší to vidíme inač ... viem , každý má svoj obľúbený ,,objekt,, tak ako ja ... ten môj sa síce trošku odlišuje od ostatných ale 4 kolesá to ma stále
Keby jedno v akejkolvek cene tak urcite Maserati Grandturismo S. To auto ma srdce. Ten zvuk je neopisatelny a ten dizajn taliansky neskutocny. Vobec by mi nevadilo ze nepatri ani zdaleka k najrychlejsim. Mohlo by byt aj vo verzii grandcabrio S.
a ako dalsie varianty:
aston martin dbs
mercedes benz C63 coupe amg black edition (resp brabus uprava)
audi rs6 mtm
mercedes benz gl500
range rover sport
jaguar xfr
z tych aut v beznejsich a pristupnejsich cenach ak by som vyberal tak:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a jak by mi v ňom bolo super
*-----*
strašne chcem
ale keby som mohla hocičo, tak by som vzala toto
a posunula ho ďalej
( ale aj so šoférom )
TLC Hzj 71 / 74
toto alebo
alebo aj
ach
moje
@flagrantine o tom niet pochýb!
A jedna vec je výber a druhá platenie poistky, benzínu, opráv pri ťukesoch Takže preto radšej niečo lacnejšie
ale tak ak ti to upokojí ranenú dušičku tak :
tiež srdcovka, dvoje sme mali
... to aj takú italskú kalsiku ste mali
Mtsubishi lancer Evo 9 a zadne ine nechcem
a tak reálne sa uspokojím s týmto (keď príde čas vymeniť Vectru)
a ako dalsie varianty:
aston martin dbs
mercedes benz C63 coupe amg black edition (resp brabus uprava)
audi rs6 mtm
mercedes benz gl500
range rover sport
jaguar xfr
z tych aut v beznejsich a pristupnejsich cenach ak by som vyberal tak:
skoda superb combi jasny vyherca
hyundai i40
skoda yeti