mne sa najviac páči G, odjakživa a hlavne kabriolet a keby je v AMG verzii, nesťažoval by som sa :ehm: vedel by som si predstaviť aj každý deň sa chodiť na tom voziť :-S
@igorv no však patrí pod Daimler AG, ale taký istý koncerňák och ??? som zvedavý prečo nové S-ká idú lepšie na odbyt ako teplé rožky miesto konkurvenčnej Superb alebo radšej Phaetonu?
@soreljulien To mi je jedno, konštatujem to tvoje koncernovanie Môže to byť preto, že MB predáva napríklad aj v USA a škodovka len v európe (niektoré modely Južná Amerika a Ázia)
@soreljulien nepaci sa mi, je to taka skatula, vobec nie moj typ, prislo by mi luto tych penazi...povozit sa hej, ale to by stacilo si poziciat a nie kupovat
@method ja mám zasa rád ten štýl a imidž exteriérovo nemeniaci takisto ako Land Rover Range Rover si drží svoje črty alebo napr. Porsche ... sedačky napr. už 40 rokov majú rovnaké črty - čo je dokonalé - prečo meniť
nové esko mám, najlepšie od mercedesu jednoznačne. ale zas niekomu sa nepáčia veľké limuzíny, čo by som si vybral ako imidžovku je asi CLA Shoting brake
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov