tak jasne ze podla penazi. netreba machrovat ale tak keby som mala za co, nekupim si nejaku azijsku krabicku. ale na presun z bodu a do bodu b postaci aj taka
nechcem luxusné... ale obyčajné tiež nie. niečo menšie, športovejšie... povedzme nejakú čiernu Audinu A3 1.8T, to by bolo úplne ideálne...ale ani za taký Civic 1.6 VTi by som sa nenahneval
po prve ani jedno auto nieje obycajne kazde je vynimocne v niecom jedno viac jedno menej po druhe luxusne rychle a silne na ktorom treba zamachrovat? omg ja si skor myslim ze machruju ti ktori si kupia hladky diesel a potom mu chcu o 400% zvysit vykon a krutiaci moment samozrejme bez akehokolvek ostatneho upgrade brzd a podobne a este su strasne hrdi ked to auto vyhodia do srotu a dostanu aspon par korun za zelezo a k tym dvom ostatnym moznostiam su teda rozdielne ked clovek chce auto a nejak sa nad tym nezatazuje staci mu hocico ale ked clovek chce auto lepsie ale proste nan nema tak nema na vyber a musi si kupit nieco lacnejsie a postupne zamakat aby bolo nieco lepsie a je to aj lepsi efekt ked clovek najprv jazdi na embecke potom presedla povedme do felicie z felicie presedla do passatu z passatu presedla do Audi A6 z A6 presedla povedzme do mercedes S350 a myslim ze uz v tej triede sa bude citit tak ze spekulovanie presunie do inej sfery a nie do aut toť moj skromny nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov