Musia mať dlhé štíhle nohy, veľké prsia, dobrý zadok, opálená pleť a samozrejme musí byť blondínka s tučným bankovým kontom.
Presne takýto typ sa mi nepáči!!!
Radšej mám neobyčajné dievčatá ktoré v niečom vynnikajú a nech aj trocha vyzerajú k svetu a hlavne nech si s nimi mám o čom pokecať. Potom nie je na škodu pokiaľ sú i trochu vtipné a samozrejme môžu mať i príjemný smiech.
kucerave riedke mastne vlasy,odstavajuce velke usi,jedno oko modre druhe zelene...a by skulila, vobec ziane prsia a ked tak,tak take zhnite marhule, nohy do pismena X a veeelmi chudaaa...krasna predstava nie? a este by mala veeelmi silne akne...
@6 - veď práve to ma trápi ten prvý typ je všade roztrúsený ale také sa mi vôbec nepáčia! Ja chcem radšej nejaké neobyčajné dievča ktorý by nemal nikto iný než ja.
@24 vyzeram ako emo? sice celenky som polamala uz vsetky, to je na ziletku! Ale nemozem, ked budem mat ziletky, podlahnem predstave hladkej pokozky a uz budem out!!
kitty ty si strasna soc ale nie, sklamem ta a asi ti pripravim dusevny otras lebo nie som:d placem malo, nemam rada kachlicky a ziletky pouzivam vyhradne na holenie ... nezvladnem , uz poskulujem po voskovych pasikoch
Ale prosim ta,neklam!Uz vidim ako ti cierna farba tecie po tvari!a tych 250 rovnakych fotiek kde lezis v kute kupelni a v krvi ktore mas na VF to vsetko svedci proti tebe!
@34 nizsie vysvetlene emaci sa prosto fotia v pozadi toaliet a kachliciek mna desia tie skary ... bakterie , cholera a tak kitty ja sa dost nerada fotim
podla mna ale chlapom sa pacia zenskeeee na vysokych podpatkoch,s velkymi mudrymi ocami,s peknym zadkom a obrovskym zmyslom pre humor...A potom zazvoni budiiik,oni sa zobudia zo sna a zrazu im staci aj taka,co je zlata,zodpovedna,obcas aj milaaa a vie robit domace pracee
alth???.hejj,ja z teba neviem vytvorit zdrobneninu,to je naprd...mozes ma zabalit,sak za nejaky cas zo mna bude aj tak klobaska (co jes ,v to sa obratis
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool ked ma zabijes ja som to nevidelaaaaaaaaaaaa teraz sa strasne smejem prepac ja som blba asi nie som ideal
sunny nechooood a co ?? mam poslat rodny list? si kolko myslis ze mam ? desat? a zammat myslim, ze je to jasne ... baby s charizmou a ano forum ma uspech
mila,inteligentna,sympaticka,vzdelana...a samozrejme musi vediet co chce. A urcite existuje jednu taku uy som stretol....len som jej to nestihol vcas povedat.
podla mna nemusi byt nejaka uzasne pekna ale zasa nie aby mala miesto ust oci a tak vsetko naopak hlavne nech je s nou sranda a nech aspon vie byt raz za cas mila
na blbú otázku blbá odpoveď... ale nie, nebudem zlýý... ale je to fakt blbá otázka.. každému ide o niečo iné.. niekomu stačia prsa, niekto potrebuje aj rozum, niekto zas hľadá niečo výnimočné a čaká aj dlhéé roky kým nájde...niekto zas naopak čo príde to príde.. ľudia sú rôzny
kazdy clove am svoj vlastny vkus.. aku tu uz bolo x-krat pisane - sto ludi, sto chuti.. nech si akakolvek, nikdy nevyhovies vsetkym. Ale tak pridam svoj ideal a uz vlastne aj opis a charakteristiku mojej priatelky.. najviac sa mi na nej paci jej humor a uprimnost a aj ze je tak trosku blazniva co sa tyka postavy.. nizsie baby, joo to je moje, prsia akurat do dlane (urcite nie prsia á-la voz-nas-na-furiku), pekne nohy.. to asi tak vsetko. Ale pametaj.. vzhlad nie je vsetko!
niekto da prednost krase niekto rozumu ...niekto vyberie z kazdeho trosku...co sa tyka vyzoru je tak individualne asi ako nic ine...
a co sa tyka mna tak brunety alebo ciernovlasky s tmavymi hnedymi peknymi ocami akurat postavou(nemam rad chrtice-radsej kilecko naviac).prednost ma pekny zadocek pred velkostou prednosti (kde uprednostnim radsej mensie cislo) sexi brusko nieje na zahodenie...a samozrejme musi mat nieco aj v hlavicke!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
Presne takýto typ sa mi nepáči!!!
Radšej mám neobyčajné dievčatá ktoré v niečom vynnikajú a nech aj trocha vyzerajú k svetu a hlavne nech si s nimi mám o čom pokecať. Potom nie je na škodu pokiaľ sú i trochu vtipné a samozrejme môžu mať i príjemný smiech.
To ti budem verit asi tak,ako ked ja povime ze nie som prijebana
Prosim ta!Ty to zvladnes! Urcite!
@55...hej pavlo,nebal ju tak okato .nekdo kdo by polixotil mne,tu neni?che
alth???.hejj,ja z teba neviem vytvorit zdrobneninu,to je naprd...mozes ma zabalit,sak za nejaky cas zo mna bude aj tak klobaska (co jes ,v to sa obratis
@tikalot jasne, kto by o jeho moralnom pocine pri domacich pracach zapochyboval ze?
- polodlhé vlasy
- šibalský usmev
2. povaha
-šibnutý
-rocker
3. co ja viem...mam v paži
@84 aki babovia?ali-babovia
althinka je moc aktivna...a ze 22 rokov-neverim
tikalok....aby si vedel,ja som baba...a ne volll
a pawlo...prisla tvoja xvila,lebo ja uz upadammm
niekto da prednost krase niekto rozumu ...niekto vyberie z kazdeho trosku...co sa tyka vyzoru je tak individualne asi ako nic ine...
a co sa tyka mna tak brunety alebo ciernovlasky s tmavymi hnedymi peknymi ocami akurat postavou(nemam rad chrtice-radsej kilecko naviac).prednost ma pekny zadocek pred velkostou prednosti (kde uprednostnim radsej mensie cislo) sexi brusko nieje na zahodenie...a samozrejme musi mat nieco aj v hlavicke!