Normalne baby nie tie co sa najebu vzdy ked su vonka co sa vrtia a maju skoro na cele napisane daj mi 5 korun vyfajcim ti ani tie namyslene co si myslia ze svet sa toci okolo nic proste iba normalne baby
Pacia sa mi take, ktorych nie je vela. A nejdem pisat ake. Nemam predstavu ako prestne to sa neda povedat. Proste ma musi pritahovat ta osoba ako zena a potom by mala byt inteligentna a nemayslena. toho je vela to su uz potom a to sa tika uz vlastnsoti a to je nemnne
nooo...je sice moc pekne ze tu pisete taketo potesujuce spravy o inteligencii a tak...no ta holka, teda to si myslim ja, chcela aby ste napisali nieco o vyzore a ja budem tiez len rada
11,ďakujem za pochopenie hej hej,chalani myslela som niečo o výzore,mne totiž spolužiak spomínal,že chalanom sa páčia plné baby,no neviem ako,ja si myslím že sa otočíte aj za chudou peknou babou
heh, to je strasne individualne, kazdemu sa paci nieco ine, to sa neda tak zovseobecnit, ze ake baby sa pacia chalanom, mne napr. sa pacia aj take, co by sa k ziadnej modelke postavit nemohli, ale maju presne to, co napisal Bobi - tu charizmu a iskru, heh, mno a co sa tyka vyzoru, tak mne osobne sa pacia tmavsie typy s tmavymi alebo zelenymi ocami, ale nie je to pravidlo, aj blondinky sa mi pacia
aha, a co sa tyka postavy, tak take akurat, nie prilis vychudnute (hm, teraz si spominam, ze som bol zalubeny do holky, co bola dost chuda, ale ta mala zas ine pekne vlastnosti ), ani prilis tucne, take akurat, normalne baby, nic extra
hmmm, som baba a môj názor by mohol niekto považovať za neobjektívny, ale mne sa páčia dievčatá s takými anorektickými sklonmi... samá kosť a koža... a myslím to úprimne a nie som na baby...
kazdy tu pise ze ce inteligentne a take co sa nekurvia(cest výnimkam) ale keby sa na vas nalepila jedna taka, tak by ste na tie inteligentne hned zabudli
mno....trochu zahadne,skoro nedobytne co sa ukrivaju v pozadi ,nekukaju po prachoch ci im nevadi ze chlap nie je vysportovany s medakom a vlastným domom,nemusia byt ani pekne ako babyka,môzu byt aj trochu pri tele,....ked ich clovek lepsie spozna zisti ze su vesele,mile ,uprimne,s velkým srdcom atd....proste klasika...
vyrok: je lepsie byt krasna ako mudra pretoze priemerny chlap lepsie vidi ako mysli a ja dufam ze to tak v skutocnosti nie je.. bo potom smola mne sa stat pred zrkadlom 2 hodiny denne nechce ... som snad este normalna
Dungeo - tak toto sa zapise velkymi pismenami do historie, ze sme sa my dvaja konecne na niecom zhodli Aj ked to mozno bolo prvy a posledny krat A to sa Krugonrej chysta zalozit novu diskusiu, tak tam to este bude zaujimave
Mischa11 - si musis trosku verit, ale uz nejdem ospevovat ako vyzeras, aby si sa nahodou od smiechu nezadusila
11. 12. myslim ze tu to nezistis ake baby sa chalanom paia ved to je vsetko o inom 100 ludi 100 chuti ak sa mas niekomu pacit tak sa budes skor ci neskor a neurobis s tym nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Inak na farbe vlasov a podobne mi nezáleží.. Ale nech má aspoň dobrý zadok
vtip!
takže odpoveď na tvoju otázku je funkciu veku chalana
v 14 môže mať chalan inú predstavu o ideálne partnerke ako čo ja viem v 23 rokoch
A asi najviac letia podla mna na pekne, plne prsia...
A predsa som našiel
na chodenie : okolo 18...inteligentne...ktore maju uz ine priority ako sa kurvit na disco alebo riesit ine picoviny ohladom chalanov
spokojný?
po peknej a chudej sa sice kuknem ale to je vsecko take ma nepritahuju.
inac neviem tak vseobecne povedat, ake baby sa mi pacia, je to individualne u kazdej baby, nemam nejaky vyhraneny typ...
(skoro)každá holka má v sebe niečo pekne
Dungeo:no jo dalsi co ma rozosmial
Mischa11 - si musis trosku verit, ale uz nejdem ospevovat ako vyzeras, aby si sa nahodou od smiechu nezadusila
Lucates:no veru radsej neriskuj
Inak som rada ze som vam pomohla sa zhodnut aspon v jednej veci