Aké blogy najradšej čítate? Vyhľadávate niečo konkrétne?
Mne sa hrozne páči, že je tu taká možnosť: blogovanie. Napríklad na ostatných stránkach som nič také nevidela. Ale celkovo, čítate len blogy na birdzi alebo aj niekde inde? Mne sa tu páči. Niektorí ľudia sú hrozne talentovaní. A píšete? Vyjadrite sa k
Ja sledujem fashion blogy a rôzne iné blogy na blogspote - je to už každodenný rituál..čítam aj tu každý deň sa snažím píšem občas, hlavne podľa nálady..Ale blogy mám vo všeobecnosti veľmi rada
Ja na birdzi blogy vobec nečítam, málokedy, možno jeden článok týždenne zato stránky s koncovkou blog.cz tie čítam jednu po druhej rada čítam úvahy, rady a hlavne vymyslené príbehy, ale aj zo života a tak proste všetky blogy zaradom... nerada čítam hlavne veci skopírované z iných stránok, tie nečítam vobec a veci typu wikipédia alebo strašne dlhé oničom články. Ja si svoj blog.cz založím o pár dní, doteraz som mala len 1 ale tomu som sa veľmi nevenovala.
@sherylinlee prave to ma na birdzi zaujalo ... blogy a citanie a pisanie ... ja najradsej citam ludi, ktorych poznam, alebo s ktorymi mam nieco spolocne.. takze citam od nich vsetko ... a tie ,,zo zivota,, alebo dennik by som to nazvala ma bavia najviac ...
a co sa tyka pisania, mam nejake blogy, ale beriem to len ako ventilovanie... a aj to potesi, ze mam nejaku citatelnost malu
Vdaka blogu a citaniu a komentovaniu a diskusiam a tak som spoznala vela skvelych ludi z birdzu
@darkkizz no nejak tak to vyzerá no ae teraz už je tu tá haluz že zareaguj takže teraz sa už neseknem, ale vieš ako v prvom príspevku som nemal na čo reagovať
Sú tu naozaj talentovaní ľudia, ktorých veci si čítam niekoľko krát a rozmýšľam, čo tu vôbec ja robím... Len škoda, že sú tu podmienky aké sú a veľa z nich to postupne vzdáva a odchádza. Nebudem menovať, snáď im svoj obdiv dávam jasne najavo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
čo sa týka birdzu tak najradšej mám blogy od @phantasia -e a od @12pusinka16 ... a aj @darkizz píše dobre
» www.birdz.sk/forum/prieskum-...
Kebyže mesiac, ale ludia no ták, 3 dni?
ale diky
No to poteší
a co sa tyka pisania, mam nejake blogy, ale beriem to len ako ventilovanie... a aj to potesi, ze mam nejaku citatelnost malu
Vdaka blogu a citaniu a komentovaniu a diskusiam a tak som spoznala vela skvelych ludi z birdzu
ja na birdzi čítam hlavne (skoro len) pre mňa nezvyčajné veci, mám rada básne a netuctové poviedky... the best z tých, čo práve píšu:
@piotra @ratsanares @burn @divinatoire @radiophonic @lilu a iní...
Sú tu naozaj talentovaní ľudia, ktorých veci si čítam niekoľko krát a rozmýšľam, čo tu vôbec ja robím... Len škoda, že sú tu podmienky aké sú a veľa z nich to postupne vzdáva a odchádza. Nebudem menovať, snáď im svoj obdiv dávam jasne najavo.
tu píšem najradšej básničky, človek si to zo seba vypíše a potom sa cíti aspoň trochu lepšie
Ďakujem.