Bral by som thajský ,aj sa nanho chystám ked si to v živote troška usporiadam. Inak s dobitou tvárou chodit nebudeš ak si dáš záležat.Pretože dost dlho sa robia len cvičenia na techniku,kondičku atd. A po čase sa robia sparingy ,ktoré sú ale dobrovolné a ak chceš aj prilbu môžeš nosit (ak si kúpiš). S tým sa tam ráta,že niektorí majú povolania pri ktorých nemôžu chodit s monoklami každý týžden.
A inak urcite thajsky box. Capoeira ne skor tanec ako bojive umenie a ak uz mas na take saco chodit tak treba aby ti to i k niecomu bolo. Bez toho aby si robil kontaktny sport s tzv. nespolupracujucim superom, sa branit nenaucis.
Btw. A dobita tvar je cool a sexy
Teraz som si nie istý, ale Steven Segal (dufam že som to dobre napisal) ovláda bojové umenie, ktoré ovládajú len 3 ľudia na svete (vrátane jeho). Ide o umenie keď pri zápasení využiješ aj silu protivníka. Neviem ako sa to volá
@jamatko mne ide hlavne o pohyb a spevnenie tela, sebaobrana je až nejaký druhoradý záujem
taekwondo neučia tam, kde chcem chodiť, mám to tam blízko, preto som dal iba 3 možnosti. ale skúsim si niečo pogúgliť o taekwonde, dík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Zaujíma, ktoré by ste si vy vybrali a prečo
A inak urcite thajsky box. Capoeira ne skor tanec ako bojive umenie a ak uz mas na take saco chodit tak treba aby ti to i k niecomu bolo. Bez toho aby si robil kontaktny sport s tzv. nespolupracujucim superom, sa branit nenaucis.
Btw. A dobita tvar je cool a sexy
taekwondo neučia tam, kde chcem chodiť, mám to tam blízko, preto som dal iba 3 možnosti. ale skúsim si niečo pogúgliť o taekwonde, dík
SYSTEMA!!!
» www.systema-slovakia.sk/...
už tri mesiace cvičím a je to perfektné
v Petržalke mhd + pešo za 15 min od Zochovej
začiatočníci 30 eur / mesiac - 3 tréningy po 1,5 hod týždenne
@sadistrom
mám a dokonca ja celé
Každopádne veľa šťastia a smelo do toho!
ale krav maga