pre mňa jednoznačne kung-fu, to je na sústredenie a to je niečo pre mňa, kedysi som sa tomu venovala, dnes naberám svalstvo a rozmýšľam, že sa dám na kick box
@lucina223 Neviem cim to je ale ked si pozrem nejake video z telocvicne v Londyne , LA , tak tam su normalni ludia a ked vidim tu z BA tak ma napina z tych tupcov nevyrovanych holohlavych nacistov a podobne
@bibla Aj slusaci sa najdu , cize s pomenovanim tupy boxer nesuhlasim ako pisala @26 , ma sice pravdu ze vacsina , ale najdu sa aj vynimky
@lucina223 Presne o tom hovorim , ze ten sport je presyteni ludmi co to robia kvoli tomu aby sa mohli niekde promenadovat , v takom Aikide , Taekwonde to nenajdes. Alebo krav maga.
A hlavne vo svete to najdes zriedkavo , to len zaostale SR je ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Skor predvadzaci sport.
Najlepsie su tie zakerne systemy co sa ucia v armadach.
A kde je to , ze "k nam" ?
k nám na kickbox
A to je kde? ze ci nie nahodou niekde v BA ?
.. ee v KE
A k téme: tai-chi
@lucina223 Presne o tom hovorim , ze ten sport je presyteni ludmi co to robia kvoli tomu aby sa mohli niekde promenadovat , v takom Aikide , Taekwonde to nenajdes. Alebo krav maga.
A hlavne vo svete to najdes zriedkavo , to len zaostale SR je ine.