@mm47 a tak zase nebuď až taký drastický ja zastávam demokraciu aj ked tu u nás hm na smiech ale samozrejme takú demokraciu, že nech si myslý čo si myslí, ale nech to nepchá ľudom pod nos nikoho to nezajujíma tie jeho primitívne názory, lebo to je vyslovene úbohé robiť prpagáciu niečomu s čím podla mojho názoru ani nieje stotožnený lebo o tom vie veľké hovno.
Tak ban postačí maximálne, nech si žije ale nech tu nepoburuje a neotravuje, tymi rasistickými hovadinami
@sswarrior ty sa zobuď. Uznávaš niekoho kto by pre teba neobetoval ani jediný pohľad... Opýtaj sa svojej prababky alebo babky čo si o tvojich sympatiách k tomuto myslia... tvojho dedka alebo pradedka... Mal by si nato iný názor keby ťa odvliekli do tvojho Divu sveta čo máš v profile... Skončil by si v plyne a tam by sa tvoje sympatie skončili... ale to si vymletý človek neuvedomí že?
niekedy davno som chodila na teakwon-do a mala som to rada, lebo som si v tom pripadala dobra a teraz chodim na kick box a nesom barz dobra ale celkom je to fajn
@herooo31 práveže sa vsadim že ty si sa svojich prastarých rodičov nepýtal na tú dobu. Lebo ja hej a nepovadalá mi prababka jediné zlé slovo na nemcov. Len ich chválila a nadávala aké blbosti o nich dnes rozširujú, čo si všetko vymysleli len aby čo najviac očiernili nemcov. O čom svedčí už len to, že človeka vyhodia z práce len keď povie že sa mu páčila rodinné hodnoty aké zaviedlo nacistické nemecko.
No na príchod rusov nadávala psababka strašne. Chceli čerešne? Zrezali celý strom a podobne. Všetko, čo im nemci nepomohli skryť, rusi ukradli.
Takže ak chceš niekomu radiť aby sa pýtal na tú dobu, opýtaj sa na ňu sám
@herooo31 Nemám v sebe slovanskú krv takže je to v pohode, to s tou políciu prečo si myslíš že som neukázal tvár? Podľa mňa som na polícii bol viackrát ako vy všetci tu dohromady
@herooo31 žili bud na zahorí alebo bratislave... Takze myslim ze nebude problem v povode mojich prarodicov ale v tom ze ty si sa nepýtal svojich ako to bolo
@sswaarrior další chuck norris pochybujem že ta nejaký normalnajsí trener bude trenovať...
Večšinou profesionalnejsí trenery neberú do svojich radov nejakých extrémistov , lebo ujebeš nekoho naulici bude to vysetrovat policia a klub bude mat napicu meno že vychovává hulvátov ...
Ak niekde trenuješ s tvojím prejavom tak ej to nejaký 3.triedny klub v nejakej stodole kde trener ak sa ním dá nazívať nemá žiadny certifikát...
Unas je to založene na princípe ak príde policia za trenerom skoncil si...(ak to pádnejsie nevysvetlís)
@sswarior no chalani z madarska chodia búchať euroligu a niesu zrovna nejaký extrémisti (kokot ako akokot je jedno ako ho pomenujem nie? A ak chodiš tiež búchat ligu istotne budes na YT
@wewo nechcem sa vyjadrovat k tomu konfliktu co tu mate len podotykam ze sportove bojove umenie ma sancu proti umeniu k sebaobrane to mi ver take fajnove 3 kopance do tvare od thajskeho boxeristu by si len velmi tazko vykryval.viem o com hovorim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
chodil som na box, skúšal som thajský box. Zmaturujem a vrátim sa k boxu a tak skoro tam už potom neprestanem chodiť páči sa mi asi najviac.
Ty vieš , ja viem , všetci normálni ľudia vedia že je to správna vec , nemá tu čo robiť.
Ale ZATIAL aj ban staci
Tak ban postačí maximálne, nech si žije ale nech tu nepoburuje a neotravuje, tymi rasistickými hovadinami
Nie proste toto by sa malo zmenit , vynimka v systeme.
Tychto ludi by mali dat popravit a proste neriesit , ako ked ti padne chleba , proste zdvihnes a neriesis nic na tom nie je.
jiu-jitsu
No na príchod rusov nadávala psababka strašne. Chceli čerešne? Zrezali celý strom a podobne. Všetko, čo im nemci nepomohli skryť, rusi ukradli.
Takže ak chceš niekomu radiť aby sa pýtal na tú dobu, opýtaj sa na ňu sám
Inak MMA vyzerato celkom nadejne aj už na nejaky amatersky zapasik i love takedown
Večšinou profesionalnejsí trenery neberú do svojich radov nejakých extrémistov , lebo ujebeš nekoho naulici bude to vysetrovat policia a klub bude mat napicu meno že vychovává hulvátov ...
Ak niekde trenuješ s tvojím prejavom tak ej to nejaký 3.triedny klub v nejakej stodole kde trener ak sa ním dá nazívať nemá žiadny certifikát...
Unas je to založene na princípe ak príde policia za trenerom skoncil si...(ak to pádnejsie nevysvetlís)
A inak ja mam radsej tricko s Brežnevom
@mm47 premna zamna nos aj tricko s napisom gay pride
šašo počmaraný madarský :d
To je pekne ze si bol v nejakom kempe